Gottova ex-přítelkyně a matka Dominiky se zapírá! Proč tvrdí, že nežije v domově seniorů?

 Celebrity 
31. prosince 2016 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Antonie Zacpalová tvrdí, že v žádném domově důchodců není, i když to před tím potvrdila! Profimedia
Stydí se snad Antonie Zacpalová, bývalá přítelkyně Karla Gotta a matka jejich dcery Dominiky za to, že žije v domově důchodců? Vypadá to tak. Údajně se nechává zapírat. A prý není pravda, že za ní nikdo nechodí!

Jak Bleskove.cz uvedlo jako první a exkluzivně zjistilo, Zacpalová žije od září v domově seniorů na Praze 9. Podle jejích spolubydlících za ní na Vánoce nebyla prý ani dcera Dominika. Ta to ale popírá s tím, že měla cestu z Finska, kde žije do Čech, takže se za maminkou pochopitelně zastavila. 

Pokud tomu tak je, pak je to samozřejmě chválihodné. Podle obyvatelek domova seniorů ale za paní Zacpalovou nikdo moc nechodí. Rozhodně za ní nebyl Karel Gott. A pokud někdo, tak jednou dvakrát. "Jinak je hlavně se svou spolubydlící," uvedla obyvatelka zařízení.

Jenže, Antonie Zacpalová se zapírá a zapírá ji i její dcera Dominika. Blesk, který prý chtěl věci přijít na kloub, údajně zjistil, že je to celé nesmysl. "Bydlím pořád tam kde jsem byla. Teď jsem na nákupech v obchodním centru," divila se tomu, že by měla být v domově důchodců. Přímo Dominika pak Blesku řekla: "O mami je dobře postaráno, je soběstačná a není v domově důchodců."

Na nákupech být klidně může. To mohou běžně i senioři z domovů důchodců nebo domů s pečovatelskou službou. Nejsou vězni, proto chodí na nákupy, do divadel, jezdí na výlety. 

"Tak má pak paní Zacpalová asi dvojnici. Protože tady samozřejmě bydlí. Proč se za to stydí?," ptá se sama jedna z jejích spolubydlících. Že by jí bylo líto? Ale proč? Takových lidí v jejím věku - 78 let, je mnoho a jsou rádi, že je o ně postaráno, a že jsou mezi lidmi.

Ke všemu server Bleskove.cz se Zacpalovou přímo po telefonu mluvil, ta to, že žije v seniorském domě potvrdila a se svěřila, že se jí daří dobře, nic jí nechybí. Ale že nechce poskytovat rozhovory. Že by tedy hovořili redaktoři s jinou Antonií Zacpalovou? S jinou matkou jiné Dominiky Gottové? Dnes už je nejspíš možné cokoli....

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008