Největší kritik prince Harryho napsal parodickou knihu: Snadno se mu vysmívá, protože je trošku hloupý, říká

 Celebrity 
07. dubna 2023 08:10 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Princ Harry se dočkal parodie na svou knihu Wikimedia Commons / E. J. Hersom / volný zdroj
Princi Harrymu se po vydání jeho knihy podařilo to, co patrně zamýšlel. Vydělat a upozornit na sebe. Nespočet lidí si tím však rozčílil a znechutil. Jedním z jeho největších kritiků je spisovatel Bruno Vincent, který napsal knihu, která paroduje jeho memoáry.

Když se memoáry prince Harryho dostaly na pulty a do internetových obchodů, okamžitě se staly celosvětově nejprodávanější knihou. A mnohými je za jejich obsah nenáviděn, jelikož jimi útočí na svou rodinu. 

Spisovateli Brunovi Vincentovi se nelíbilo, jak princ zaprodal soukromí královské rodiny, a rozhodl se jednat. Vydal také paměti, které jsou parodií na to, co napsal princ Harry, přičemž kniha nabízí satirický pohled na princův život. Tvůrci South Park nyní nejsou jediní, kteří se princi veřejně vysmívají.

Pro Vincenta je vévoda ze Sussexu ve skutečnosti snadný cíl, o kterém se dá psát, a jeho pohled na věc tak nebude něco, co by bylo Harrymu po chuti. Dívat se na prince blahosklonnou optikou je podle něj přesně to, jak by se na něj měli dívat všichni. Názory Vincenta se prý shodují v podstatě s každým, kdo se považuje za monarchistu, jak podotýká web The News.

Nikomu z nich se nelíbí, jaký účinek měly princovy monografie na britskou společnost i na celý svět. Vincentova kniha je tak příjemným osvěžením, která mluví za myšlenky spousty lidí. Už nyní je všemi chválena jako přímá odpověď na každé odhalení, které Harry ve své knize učinil.

Vincent se v rozhovoru s Expressem o své knize i mínění o princi rozmluvil. „Toto je spíše milující parodie než nemilosrdný útok. Kniha, která by byla plná žluči a nenávisti, by byla velmi nepříjemná na psaní a velmi neradostná ke čtení. Přirozeně tíhnu k pouhému pošťuchování, legraci, což je podle mě do značné míry britský národní sport.“

„Cílem knihy nebylo nutně vystupovat proti Harrymu samotnému, ​​byl to jen projekt jeho autobiografie. Bylo ale pro mě snadné se mu vysmívat. Je to jen kniha, u které si prostě řeknete přišlo mi to vtipné,“ pokračoval. „Není to jeho chyba, že je v podstatě trochu hloupý - není to jeho chyba.“

I had a real giggle reading through the parody version of Prince Harry's memoir, titled: Spare Us! A Harrody. and interviewing author Bruno Vincent

To read what he said to me, including his thoughts on Harry being "a bit stupid", click below: https://t.co/G1Fn2Mt7PD

— Emily Ferguson (@emsferg) March 31, 2023

Autorský článek, další zdroje: Express, The News

 
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008