Princ Harry byl kvůli soudnímu procesu nucen odhalit jméno tajemné ženy, o které mluvil ve svých memoárech. Udržoval s ní poměr, když byl mladší

 Celebrity 
08. dubna 2023 13:13 / Pavla Krejčí
  1
📷
1 fotografie v galerii
Princ Harry žaluje britský deník Daily Mail Wikimedia Commons / DoD News / volný zdroj
Princ Harry byl nucen prozradit jméno ženy, se kterou chodil a o které mluvil ve svých memoárech Náhradník. Vedl totiž soudní proces proti médiím, která podle něj využívali mimozákonné praktiky při získání informací.

Princ Harry ve svých „výbušných memoárech, které nesly název Náhradník, odhalil, že měl vztah s tajemnou ženou, kterou nejmenoval. Nicméně během posledních dnů vedl soudní spor proti Associated Press Ltd. za zneužívání osobních informací tiskem, které získával pokoutními způsoby a nezákonným pronásledováním.

Během procesu byl Harry nucen prozradit soukromé detaily o této ženě, se kterou měl vztah, když byl mladší. Stalo se to mnoho let předtím, než se vůbec setkal s Meghan Markle a Harry neuvedl jméno ženy záměrně, ale Nejvyšší soud ho k tomu donutil.

Deník The Daily Mail je jedním z hlavních aktérů, proti kterým princ Harry u soudu bojuje. Jeho zástupci rovněž odmítli prozradit jméno této ženy, aby ochránili její soukromí. Princ však její jméno vyslovil nahlas a nyní je veřejně známé, protože jej zveřejnila některá jiná média.

Výše zemněný deník i nadále odmítá jméno ženy oficiálně uvést, jelikož s veřejným životem prince Harryho už nemá nic společného a nezaslouží si být jmenována. Žena je však údajně dcerou burzovního makléře, jehož dědeček byl přítelem prince Philipa a pojil je společný zájem o hraní póla. Údajně se provdala za finančníka a bývalého armádního kapitána.

V prohlášení u soudu princ Harry odhalil, že tato záhadná žena byla pronásledována a sledována soukromým detektivem. Jmenuje se Gavin Burrows, který také hacknul hlasové zprávy jejích rodičů. Tato žena není jediná, kterou detektivové nebo zástupci tisku obtěžovali.

Princ rovněž obviňuje The Daily Mail z konkrétního článku, který vyšel v The Mail on Sunday a v němž jsou odhaleny citlivé soukromé informace o této ženě. „Tento článek je o tehdy novém vztahu mezi mnou a touto ženou, včetně podrobností o tom, jak mě navštívila v Etonu, scházela se se mnou soukromě ve Windsoru a snažila se udržet vztah v tajnosti,“ říká Harry podle The Guardian.

To je jeden z hlavních důvodů, proč si princ Harry za ta léta nedokázal vytvořit pouto s žádnou ženou. Neustálé pronásledování a obtěžování většinu z nich vyděsilo, tedy všechny kromě současné manželky Meghan Markle.

Autorský článek, další zdroje: Daily Mail, The Guardian

 
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve