Chudák Brejchová! Možná ani neví, že její slavná spolupacientka zemřela!

 Celebrity 
27. prosince 2016 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jana Brejchová možná ani netuší, že její bývalá kolegyně už není mezi živými! Profimedia
Před Štědrým dnem na vždy odešla herecká legenda Luba Skořepová (+93). Zemřela na oddělení LDN v Motolské nemocnici. Zde, o pár pokojů dál, je už hezkých pár měsíců i její kolegyně Jana Brejchová. Ví vůbec, že její bývalá kolegyně už není?

Ač se příbuzní a hlavně manažer Luby Skořepové snaží doposud tvrdit, že herečka, která zesnula před pár dny, byla do poslední chvíle mentálně při vědomí, je více než jasné, že nepoznávala okolí a snad ani nevěděla, kde je. Navíc oslepla a už jen ležela. Smrt pro ní tedy byla vysvobozením!

Její bývalá herecká kolegyně, "česká Bardotka" Jana Brejchová na tom není o moc lépe. "Už nechodí, jen leží. A je ráda, když pozná svou rodinu, která za ní pravidelně chodí," řekla VIPstory.cz členka personálu LDN v Motole.

"Zda paní Jana vůbec tuší, že paní Luba zemřela, si nejsem jista. Možná ji to dcera Tereza Brodská raději ani neříkala. Možná ani netušila, že je vůbec s ní na oddělení. Paní Jana má už svůj svět. Je to smutné dívat se na to, jak tyto velké, herecké legendy odcházejí," dodala pracovnice nemocnice.

Ať už je to jakkoli, tyhle dvě herečky mají štěstí, že v závěru svého života nejsou samy. Že majé okolo sebe blízké lidi, kteří je navštěvují, a kteří jsou u nich, jak jen to jde. "Nejhorší je, když někdo odchází několik dní a zcela sám. Je to ten nejsmutnější pohled na světě. Nikdo by neměl umírat v osamnění...," dodala pracovnice LDN oddělení, kde jsou zaměstnanci zvyklí, že odtud se jen málokdy člověk vrátí do běžného života.

Před lety zde zemřela i velká herecká legenda i prvorepublikových filmů Zita Kabátová. Ta na oddělení prožila několik let.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod