Troška zase u diváků boduje a chystá novinku!

 Celebrity 
27. prosince 2016 03:35 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zdeněk Troška se skoro pořád usmívá a má dobrou náladu! archiv
Režisér Zdeněk Troška má důvod k úsměvu. Během Vánoce jeho pohádky bodují na českých televizích. Díky nim se zvedá sledovanost. Zatímco jeho poslední film Strašidla extrémně v kinech navštětovaný nebyl, chystá další počin.

"Podle toho, na co seženu peníze, tak to budeme dělat. Když seženu více peněz, uděláme pohádku, když méně, tak komedii ze současnosti," prozradil režisér, který je pověstný tím, že filmy, které natočí, vydělají nejenom jemu a producentům, ale i televizím.

Zatímco se letos rozešel s TV Nova, konkurenční Prima po něm sáhla a pracuje teď "pro ni". "Pohádka, kterou připravujeme má pracovní název Čertoviny, ale uvidíme. O obsazení jsem ještě neuvažoval," dodal Troška, jenž Vánoce tráví doma, v jižních Čechách a denně navštěvuje maminku v rehabilitačním centru.

"Vánoce nemusím, už se těším na jaro a na léto. To úplně ožívám a je ze mě jiný člověk. Neustále mi někdo vyčítá, že nedělám umělecké a hlubokomyslné filmy. Já je klidně budu dělat a moc rád, ale kdo na ně přijde. Nechci dělat takzvané "kino osamnělého diváka"," říká Troška.

Novinky letošních Vánoc v televizích prý raději nekomentuje, i když některé věci se mu i líbí. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?