Gottova dcera se konečně tátovi dovolala! Odpustí si vzájemně?

 Celebrity 
27. července 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott se snad už usmíří se svou dcerou Dominikou  Archiv Profimedia
Nejstarší dcera Karla Gotta Dominika se konečně dovolala svému otci. A zdá se, že krize, která je doposud mezi nimi, bude zažehnána. Neshody vznikly v době, kdy byl Mistr vážně nemocný a většinu svého majetku převedl na manželku Ivanu.

Dominika Gottová se tátu snaží sehnat už od jeho narozenin, které měl před dvěma týdny, ale bez šance. Až teď se jí povedlo se s ním spojit. 

„Jedeme s Timem v polovině srpna na Slovensko, kde vystupuje na festivalu More Than Fest ve Zvolenu, a pak se přesuneme do Prahy. Měli bychom se potkat. Na tátu se těším,“ svěřila se Blesku Dominika.

„Ano, pan Gott plánuje společné setkání s dcerou Dominikou. Každopádně, prosím, respektujte fakt, že pan Gott nemá potřebu o rodinných setkáváních se svými dcerami informovat média. Nejen pan Gott, ale i jeho manželka Ivana, mají s dospělými dcerami Karla Gotta, Dominikou i Lucií, velmi dobré vztahy,“ tvrdí mluvčí Karla Gotta Aneta Stolzová, která tak zřejmě diplomaticky chtěla zachránit situaci.

Dominika se loni na jaře s otcem pohádala údajně přímo v nemocnici, když zjistila, že "macecha" Ivana dostala drtivou většinu majteku, který dostahuje hodnoty stovek milionů korun. Od té doby jejich vztahy značně ochladly. 

Teď, když přijede Dominika do Prahy, bude mít šanci si s otcem vše vysvětlit a uzavřít smír. Je taky na čase. Život je příliš krátký na to, aby se lidé v jedné rodině hádali a jednou to jednoho z nich třeba mrzelo, ale nešlo s tím už nic udělat... 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod