Podraz od Petry Janů nemůže kamarádka rozdýchat! S novou manažerkou hned zdražila vystoupení!

 Celebrity 
11. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Vlevo současná manažerka Petry Janů Michaela Kocourková, která měla vyštípat bývalou, Kateřinu Petrůjovou(vpravo) archiv, Facebook
Svět šoubyznysu je někdy krutý a i z těch největších kamarádů se mohou stát největší nepřátelé! To je teď bohužel případ bývalé manažerky a velké kamarádky trojnásobné Zlaté slavice, zpěvačky Petry Janů. Dala kopačky své velké kamarádce a manažerce zároveň Kateřině Petrůjové. Ta prý kvůli sporům s umělkyní a tlakům ze strany nové manažerky zůstala bez práce a bez peněz.

"Byl jsem v šoku, když jsem se dozvěděl, že se Petra rozešla s Katkou. Znají se přes třicet let, ona pracovala pro jejího manžela Michala Zelenku v asociaci soukromých rádií a po jeho smrti jí začala dělat manažerku. A protože na tohle místo se nově dostala slečna Michaela Kocourková, která se pomalu soudí s Danem Hůlkou, přišla Kačka o práci," řekl pro VIPstory.cz jeden z ze známých Petry Janů.

Sama zpěvačka se k ničemu vyjadřovat do detailů nechce. Pouze uvedla, že nyní je spokojená s tím, jak to funguje, nic by neměnila a spolupráci s Petrůjovou skutečně ukončila. A důvod?

Původně to mělo být tak, že si Petrůjová s Kocourkovou měly práci rozdělit. Nakonec však dnes bývalá manažerka a milenka Daniela Hůlky, s kterým se nemůže ani cítit a hází na něj špínu, vyštípala Petrůjovou a ta tak přišla o práci, o peníze, ale i o kamarádku!

"Je mi z toho smutno. Mrzí mě to velmi...," podotkla k tomu Kateřina Petrůjová i pro týdeník Sedmička.

"Kocourková Kateřinu pomlouvá, pořád říká, jak byla neschopná, nic neuměla, a že teď má Petra daleko více kšeftů, a že to ona jí dokázala prodat se Špinarovou dvě turné, a ne Petrůjová. To je sice pravda, ale jména Špinarová a Janů by prodal i totální ňouma," míní letitý známý Petry Janů z branže, který se na ní prý zlobí.

"Pokud byly nějaké spory, měly si to vyříkat, možná se měly i pracovně rozejít, ale když bylo Petře nejhůře, když jí na rakovinu zemřel manžel, byla to Katka Petrůjová, která jí byla nablízku. Která pro ní dělala všechno možné a starala se i o managing. Nechápu to a nechápe to víc lidí," myslí si i další známí zpěvačky, včetně některých členů skupiny Golem. Ti prý novou manažerku Kocourkovu prý taky dvakrát nemusí.

Sama Janů zřejmě vidí za vším hlavně to, že má diář narvaný a kšefty se jí jen hrnou. Otázkou je ale jak dlouho to potrvá. "S novým managementem paní Janů výrazně zdražila svá vystoupení a stává se pro mnohé pořadatele nezajímavá. My bychom si jí už nyní dovolit nemohli, a co vím, pár dalších pořadatelů nesmyslně přestřelené ceny taky odmítlo. Její škoda," dodala paní Alena, z jedné z kulturních společností, kde Janů zpívala už dvakrát za posledních několik let.

Michaela Kocourková se navíc podle známých Petry Janů staví do situace spasitelky. Nicméně zpěvačka asi sama nevidí, že to, co dokázala Kocourková po neshodách udělat Hůlkovi, že na něj velmi vulgárně vykřičela, že s ní spal, a že jí dluží peníze, může klidně jednou předvést i své stávající chlebodárkyni, pokud se například objeví spory.

"Na to, jak je Petra "stará", by měla mít rozum. Vůbec by se v mnohém měla držet zpátky a to, co předvádí, je smutné. Vždyť i tu trapárnu, co před dvěma lety předvedla s údajným mladým milencem, což nebyla vůbec pravda, vymyslela jako rádoby promo, právě Kocourková. Jenže místo toho, aby se o Petře začalo psát, jakože má dost energie na mladé zajíčky, spoustu lidí tím znechutila," dodal další ze známých zpěvačky s jedním z nejsilnějších hlasů u nás!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47