Tahle zpěvačka chce žalovat Ringo Čecha? "Neudělala jsem "ústní" zkoušky, tak jsem u něj p**a!"

 Celebrity 
31. srpna 2015 00:06 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Je Karolína Gudasová odhodlána Františka Ringo Čecha hnát třeba až k soudu? archiv
Neskutečná slovní válka se strhla mezi hercem, exposlancem a principálem, Františkem Ringo Čechem a mladou zpěvačkou Karolínou Gudasovou. Kontroverzní umělec se nechal slyšet, že mladá, krásná umělkyně se na něj v*****a a je to naprostá p**a!

Sestra hokejisty Radko Gudase se brání, že není žádná děvka, aby musela kvůli roli "dávat" kdejakému stárnoucímu seladonovi a rozhodně si nechtěla sprosťárny od Ringo Čecha, o kterém se všeobecně ví, že pro silné slovo nejde daleko, nechat líbit. Podle ní i jejích přátel jde o sexuální harašení a principál se může dopouštět trestného činu vydírání!

Čechovi údajně oficiálně vadilo, že se Gudasová den před vystoupením v jeho divadle omluvila pro nemoc a nedala mu zpět materiály, z kterých měla zkoušet. Řekl, že je nezodpovědná a nespolehlivá a sprostě jí nadává.

„Odmítla jsem mu to kvůli tomu, že jsem nechtěla dělat ty věci, které dělají některé ty slečny,," naznačila zpěvačka s tím, že prostě nechtěla dělat pověstné "ústní zkoušky", které podle některých pověstí dělala nejedna česká herečka, která se u Ringa chtěla uchytit,

Všechno hodlá Karolína Gudasová předat právníkovi a je ochotná hnát stárnoucího seladona, který se netají tím, že takzvané "ústní zkoušky" jsou součástí přijímacího řízení, třeba k soudu! "Tohle si přeci nemůže dovolit. Je to nevídané, co si ten člověk dovoluje. A pokud se mu nevzepřely jiné, já rozhodně nebudu dělat, to, co si řekne," dodala mladá umělkyně.

Na podobné chování si už v minulosti stěžovaly jiné známé ženy. Například manželka Luďka Soboty Adriana, modelka a herečka Alena Šeredová, nebo bývalá moderátorka dávného pořadu Peříčko Zuzana Pavličová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008