Co se to děje s Dádou Patrasovou? Takhle smutná už dlouho nebyla!

 Celebrity 
10. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dáda Patrasová je smutná, zamyšlená a zřejmě zklamaná! Profimedia
Zpěvačka, herečka a moderátorka Dáda Patrasová by měla jásat a skákat metr dvacet, že její manželství s Felixem Slováčkem je zachráněno. Že se rozvod nekoná, a že je vše tak, jak to bývalo. Jenže, ouha! Asi není! Patrasová je smutná jak šafářův dvoreček a zdá se, že idylka pominula.

"Dáda je jako tělo bez duše. Je vidět, že jí něco hodně trápí. Byla smutná tak, že jsem si říkala, zda jí někdo nezemřel," svěřila se VIPstory.cz její kamarádka.

Felix sice Dádě slíbil, že vztah s Lucií Gelemovou, svou múzou, kvůli které bylo manželství v troskách, skončil, jenže zpěvačka a herečka zřejmě tuší, že věci jsou vždy tak trochu jinak.

"Dáda tuší, že to byla jen útěcha, a že to Felix nezvládne. Prostě, že není schopen jen tak opustit svou múzu, i když ho před ní všichni varují. I Dáda mu říkala, že ta ženská není normální," prozradila kamarádka Patrasové.

A přesto, že Dáda stáhla rozvod, který by zřejmě Slováčka zruinoval a z ní udělal hodně bohatou rozvedenou paní, pořád o tom asi přemýšlí. I na akcích se drží spíš zpět, s nikým se moc nebaví a působí křehce a odevzdaně. Jakoby rezignovala, jakoby ji už nic netěšilo.

A možná často diskutovaný alkohol pomáhá Patrasové alespoň trochu otupit mysl, aby na úlety svého manžela nemusela pořád myslet.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47