Chudák Gott: Víme, co by mu v uzdravování nejvíce pomohlo!

 Celebrity 
09. března 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott zpívat nemůže, a to je právě veliký problém! archiv Prima
Karel Gott dal před týdnem všem najevo, že se cítí poměrně dobře a jeho nádorové onemocnění ustoupilo. Alespoň tak, že nehrozí momentálně nic špatného. A pokud to potvrdí výsledky testů, na které čeká, bude moct alespoň trochu slavit. I když vyhráno rozhodně stále nemá. Kromě imunity mu ale velmi silné chemoterapie částečně poškodily i hlasivky. Proto nemůže zpívat a to nebude moct nejméně několik měsíců. Právě ale to by ho mohlo vrátit daleko rychleji a lépe do běžného života!

Zlatý slavík zpívá padesát let a sám si neuměl nikdy představit, že by přestal. Už fakt, že ze dne na den vypadl z neuvěřitelného kolotoče šoubyznysu, mu nedělalo dobře po psychické stránce. Pochopil však, že pokud se má uzdravit, nemá na vybranou. Jenže, to je problém.

„Karel prostě potřebuje zpívat. Je to hloupé, že to říkám, ale bez toho neumí být. Bez toho zdravého stresu, zkoušek, akcí, vystoupení, natáčení, rozhovorů. To je jeho život. A je vidět, jak je nešťastný. Ne tak z toho, že je vážně nemocný, ale z toho, že prostě se ten kolotoč najednou zastavil,“ svěřil se VIPstory.cz jeden z jeho blízkých známých, který s ním i řadu let spolupracoval.

Gott si je samozřejmě vědom, že vše chce svůj čas. A i když říká, že si neumí představit, že by ještě někdy zpíval, lékaři mu dávají naději. Že za několik měsíců se mu jeho krásný hlas začne vracet. Pak to bude chtít pár měsíců cvičení, a pak to třeba zase půjde.

„I kdybyste, Mistře, už nikdy nic nezpíval, už tím, že se uzdravujete, že jste, a že se třeba občas někde objevíte, už to bude pro nás všechny úžasným zážitkem,“ napsala jedna z jeho fanynek na sociální sít.

Zpěvák to vše ví a cení si toho. Cení si velmi obrovské podpory fanoušků z Čech, Německa, Rakouska, Slovenska, ale sám ví, že pokud nebude moct už nikdy zpívat, že ho to zničí. Že jako zpěvák skončil. A to nechce připustit.

„Karel sice vypadá, že se s tím jakoby smířil, ale sám v sobě bojuje a udělá vše proto, aby zpíval. Ne třeba turné a velké koncerty, ale aby zpíval. Je to jeho život a bez toho si ho nikdo neumí představit. Kdyby se mu hlas vrátil, věřím, že tu bestii, tu nemoc definitivně překoná a pojede další roky tak skvěle, jako jel do loňska, než onemocněl,“ dodal jeho známý. A to samé si myslí jeho kolegové i desítky tisíc příznivců, kteří mu stále drží pěsti.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47