Nemocný GOTT: Ještě dva roky nejistoty! Na oslavy je vážně brzy!

 Celebrity 
05. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karel Gott, značně pohublý, v bekovce, ale s úsměvem a optimisticky naladěný! Reprofoto Nova
Karel Gott má zřejmě mediální absťák. Od doby, kdy skončil náročnou chemoterapickou léčbu po rakovině mízních uzlin, se objevuje v jednom médiu za druhým, tedy hlavně v televizi. A posílá vzkazy! Stoupnout si na pódium a zazpívat nemůže a ještě dlouho to nepůjde, ale už nyní vymýšlí, co bude dělat. I když tisíce jeho fanoušků slaví uzdravení, on sám varuje, že je to ještě skutečně předčasné!

"Je mi daleko lépe, ale úplně vyhráno nemám. Musím teď dodržovat všechna doporučení," nechal se slyšet Gott, který se nyní doléčuje doma na Bertramce a zdá se, že ho čekají možná lázně, poté, co mu lékaři definitivně potvrdí, zda byla léčba od listopadu úspěšná.

Právě je otázkou, zda a jak léčba zabrala. Pokud ano, bude to dobrá zpráva. Pokud ne, bude se muset řešit dál.

"Pokud nemoc ustoupila, neznamená to stále, že se pacient vyléčil. To je rozdíl. Vyléčit se z tohoto druhu onkologického onemocnění je velmi složitý a dlouhý proces. Pokud by se pak zhruba dva roky neobjevily žádné komplikace, onemocnění se nevrátilo, pak lze skutečně teprve hovořit o vyléčení," řekl VIPstory.cz známý český onkolog.

Nyní musí Gott, který včera vystoupil pro Novu v bekovce, kožené bundě a byl plný optimismu. dodržovat přísný režim. Měl by se vyvarovat velkého davu lidí a míst, kde by se mohl nakazit různými bacily. Měl by hodně odpočívat, mít přísun vitamínů a být v klidu. Bez stresu, spěchu.

I když je Mistr zhruba o pětadvacet kilo hubenější, s energií sobě vlastní poslal fanouškům a televizním divákům vzkaz: „Já sám nevím, kdy a kde si společně zazpíváme, ale to nejhorší mám za sebou a určité plány už mi v hlavě probíhají. Těším se na vás a zatím vám přeji vše nejlepší, pevné zdraví a mějte se pěkně,“ uvedl s širokým úsměvem zpěvák, který se o život opravdu statečně popral se vší vervou. A zdá se, že se mu to zatím dobře daří! Držíme pěst!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod