Skvělá zpráva! Libuška Šafránková po vážné nemoci už zase pracuje!

 Celebrity 
01. března 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Libuška Šafránková má už zase důvod k úsměvu! Vrací se před kameru! archiv L. Šafránkové
Dobrých zpráv není nikdy dost a těch skvělých taky. Právě ta přišla z okolí herce, muzikanta a nově i režiséra Jana Budaře. Ten se vrhl na režisérskou dráhu a natáčí pohádku Princ mamánek. Do rolí svých rodičů obsadil herečku Libušku Šafránkovou, která bojovala se zhoubnou nemocí a jejího manžela, herce Josefa Abrháma!

Pohádka o zhýčkaném princi by mohla být v televizi o Vánocích. Ovšem dobrou zprávou je, že Šafránková přijala roli a už se cítí natolik dobře, že točí.

Příběh symbolickou pohádkovou formou otevírá soudobé téma „mamánkovství“. A herec Jan Budař tak dlouho marně čekal na vysněnou roli krásného prince, až se sám rozhodl napsat scénář k pohádce, obsadit se do hlavní role a ujmout se i režie.

„Závěrečné titulky ozdobí pětiminutový polibek, který nejdelší v historii kinematografie, tím pádem aspirující na zápis do Guinnessovy knihy rekordů, dosavadní rekord je 3 minuty 55 sekund. Pochopil jsem, že coby režisér – debutant musím svůj film pečlivě promyslet, připravit do nejmenších detailů a obklopit se těmi nejlepšími možnými spolupracovníky,“ prozradil Budař.

Obklopil se nejlepšími z nejlepších, nebo alespoň si to o nich myslí. Za kamerou stojí hollywoodský kameraman Petr Cikhart, architektem je Milan Býček a například na scénáři spolupracoval jako konzultant Zdeněk Svěrák.

Kromě Šafránkové, Abrháma a Budaře, uvidí diváci v pohádce třeba Ondřeje Vetchého a řadu dalších. Uvidíme, jak se Janu Budařovi jako režisérovi povede. Nejlépe to pak zhodnotí diváci.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve