Aleš Cibulka možná přijde o další kšeft! Připraví ho o něj známá moderátorka?

 Celebrity 
04. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Aleš Cibulka zažívá období nejistoty a nepříjemných chvilek! archiv TV Barrandov
Jestli nikde jinde, tak v českém šoubyznysu pořekadlo, že „kdo chvíli stál, už stojí opodál!“ platí dvojnásob. A zřejmě to na vlastní kůži pociťuje jinak oblíbený televizní i rozhlasový moderátor Aleš Cibulka. Ten totiž může přijít i o další pořad a tudíž zdroj peněz. A žezlo může převzít prostorově výrazná spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská!

Nejenom o televizní barrandovskou Českou tajenku, v které ho nahradil Vlasta Korec a možná o talk show Sejdeme se na Cibulce, ale i o rozhlasový Tobogán může Cibulka přijít. A to jen proto, že si chtěl dát tříměsíční pauzu, aby si odpočinul. Cítil se přepracovaný, vyčerpaný.

„Na Barrandově, ale i v rozhlase člověk nikdy neví. Halina Pawlowská za Aleše zaskočila v Tobogánu a po jeho odvysílání se divákům i vedení Českého rozhlasu její moderace natolik líbila, že bylo řečeno, že by to klidně mohla dělat dál. Ať už úplně, nebo že by se s Cibulkou střídala,“ říká zdroj blízký Cibulkovi.

A Alešovi z toho dvakrát dobře prý není. Vidí totiž, že ač se zdálo, že je nenahraditelný a na televizním i rozhlasovém křesně už nejspíš i jednou zemře, že je všechno jinak.

Pawlowská totiž nedávno přišla o Barrandovský Videostop, který se zase formátem v jejím podání nelíbil vedení televize. Vzniklo jen pár dílů a další se netočí. A s talk show Sejdeme se na Cibulce to může být podobné. Cibulka sice tvrdí, že se bude točit dál, ale v jarním schématu to zatím zaneseno není a momentálně se vysílají už dávno natočené díly.

Hlavně, aby Aleš nedopadl jako před časem Leoš Mareš. Tomu zrušili jeho noční show a on byl poslední, kdo to věděl.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod