Byla velkou hvězdou televize, teď se jako starostka prý chová hůře, než domovnice!

 Celebrity 
03. března 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Eva Jurinová asi dříve mluvila a psala, než myslela! Má teď pěknou ostudu! Profimedia
Eva Jurinová bývala velkou televizní hvězdou. Roky se na Nově držela. Pak odešla, nicméně i nadále o ní bylo slyšet, byla i vidět. Sem tam kritizovala jiné moderátory, či herce. Především jejich rétorické schopnosti. Nedávno se dala na politiku a stala se starostkou Sadské na Nymbursku. A tady má velký problém. Pomluvila a urazila místního podnikatele, který si to nenechal líbit!

Jurinovou přestupková komise obce, které je představitelkou, uznala vinnou z toho, že urazila občana a podnikatele Pavla Koníčka. A to prý jen proto, že si muž stěžoval na špatně graficky zpracovaný inzerát v místním zpravodaji. Se zlou se potázal.

"Paní starostka mě nařkla z toho, že za inzerát nechci zaplatit, proto si vymýšlíš nesmysly. A nějaké pixely, mixely jí nezajímají. Přitom vyšel paskvil. Pak mě ještě urazila a poškodila," prozradil podnikatel.

Eva Jurinová, kterou mnozí měli až doposud za vzor ctnosti dokonce přirovnala Pavla Koníčka k legendárnímu doktoru Cvachovi z Nemocnice na kraji města, což komise uznala jako urážku. Ke všemu ještě uvedla, že by podnikateli nesvěřila ani obřízku jezevčíka.

Muži se musela omluvit a zaplatit 1000 korun pokuty, plus další peníze za správní řízení. K situaci se nechce vyjadřovat s tím, že nešlo o veřejnou záležitost. To se ale plete, protože bývalá a dnes už zhaslá hvězda televize podnikatele pomluvila a urazila veřejně. Měla by se mu tedy i veřejně omluvit, myslí si řada občanů Sadské, kteří nechápou, kde se v kdysi příjemné a milé Jurinové vzalo tolik nenávisti. Že by snad nějaký osobní spor?

"A to chtěla paní Jurinová do parlamentu. Upřímně by se tam hodila, když člověk vidí, co je tam kolikrát za hulváty," míní další z obyvatel Sadské!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod