Cibulka prý v televizi neskončil! Čemu máme věřit?

 Celebrity 
01. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Říká Aleš Cibulka pravdu o tom, že v televizi zůstává, nebo je vše trochu jinak?  archiv TV Barrandov
Nejprve zprávy o kolapsu moderátora Aleše Cibulky a o tom, že skončil na psychiatrii, které pak popřel. Následně informace o tom, že jeho pořad Sejdeme se na Cibulce dostal stopku, protože se v jarním schématu neobjevil. Ovšem i tyto zprávy jsou nyní popírány. Čemu mají tedy diváci věřit?

Cibulka byl prý jen přepracován a potřeboval si prý odpočinout. Zatímco někde tvrdil, že neměl za poslední roky ani den volna, jinde zase uváděl, že jezdí se svým partnerem Michalem Jagelkou na chalupu, kterou si pořídili a zvelebují ji. Kdyby neměl ani den volna, asi by nemohl jezdit do severních Čech a pobývat na haciendě.

Nyní Cibulka, kterého v pořadu Česká tajenka nahradil Vlasta Korec, tvrdí, že na Barrandově rozhodně nekončí. "Byl jsem na schůzce s ředitelem a do budoucna se možná chystá ještě další novinka Určitě nekončím," nechal se Aleš slyšet.

Jenomže to, že se v březnu objeví nové díly Sejdeme se na Cibulce ještě nic neznamená. "Jde o předtočené díly z loňska, které ještě nebyly vysílány. Ale o tom, že tu Cibulka skončil, se tu normálně mluví. Tak nevím. mění se tu věci ze dne na den, tak je možné, že je zase všechno jinak," říká zdroj z TV Barrandov.

Cibulka prý už točí rozhlasový Tobogán, který se tak do éteru znovu vrátí i se svým oblíbeným moderátorem. Tak uvidíme, kde všude mnohdy až investigativně působící mladý speaker zůstane a kde se naopak už neobjeví. Sám je trochu tajemný!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve