Český zpěvák zažívá samé pády a teď zraněná páteř! A možná ho čeká i soud!

 Celebrity 
03. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Daniel Hůlka je mimo provoz! Způsobil si vážnější úraz a odvolal kšefty i zkoušky! Profimedia
Zpěvák Daniel Hůlka má ale smůlu. Vždycky, když něco chystá, zraní se. Jako například před pár dny, když spadl z jízdního kola a zranil si krční páteř. Producenti chystaného muzikálu Sibyla i stále hraného Draculy jsou v nervech. Zpěvák odvolal jak představení, tak i zkoušky!

"Dan by měl mít vážně velmi tvrdou smlouvu, v které by mělo být zaneseno, co smí a co nesmí dělat. Protože on fakt každý rok má nějaký úraz a je to hrozné. Ale má zkrátka smůlu. Včera nepřišel na zkoušku Sibyly a odvolal i Draculu v Karlíně," svěřil se VIPstory.cz jeden z jeho kolegů.

Hůlka je tam k v domácím léčení. Všichni věří, že za pár dní se dá do pořádku. Nicméně pokud si hnul s krční páteří, nemusí to být taková legrace, jak se na první pohled zdá.

"Všem, co jdou zítra na Draculu, se omlouvám. Nemůžu hrát, protože mám úraz krční páteře. Těším se příště," napsal na svůj profil na sociální síti v pondělí charismatický zpěvák.

Ten má za sebou už pád při běhání, z balkónu, ze schodů, ze srázu na dovolené v Thajsku a další problémy. Navíc i těžký zánět slinivky, který před lety jen tak tak přežil.

Dana Hůlku čeká možná ještě další problém. A sice soud s bývalou manažerkou Michaelou Kocourkovou, která ho chtěla žalovat kvůli penězům, které ji dlužil. Dokonce auto, které mu půjčila a on jí ho ne a ne vrátit, si vzala zpět tak, že jej nechala odtáhnout od divadla, když zrovna hrál představení.

"Není jasné, jestli soud bude, ale s Kocourkovou se rozešli hodně ve zlém. Pravdou je, že jí něco dlužil, ale ona se zase o něm nevyjadřovala nijak lichotivě. Tohle by si neměl profesionální manažer nikdy dovolit. Ať se stane, co se stane. A že to u soudu skončí, není stále vyloučeno," dodal zdroj z Karlínského divadla.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve