Bodalka se zase převedla! Neumí se prý chovat!

 Celebrity 
23. ledna 2016 10:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Když si Jiřina Bohdalová vezme něco do hlavy, nic s ní nehne! Profimedia
Říká o sobě, že je už ve věku, kdy si může říkat co chce. A zřejmě k tomu přidává, kdy si i může dělat co chce. Jenomže naopak tím, že jí bude 85 let, by se měla naučit umět se chovat, to ale Jiřina Bohdalová zřejmě neumí. Dokázala to na několika akcích, naposledy na premiéře Renčova filmu Lída Baarová. A ještě se rozčilovala.

Bohdalová přišla na pozvání Filipa Renče na jeho premiéru, kam dorazil i její kámoš, prezident Miloš Zeman. Protože ale produkce měla určený zasedací pořádek v kině ve Slovanském domě, slavná česká herečka jim ho celý zrušila.

"Přišla, strhla cedulku ze židlí, které byly rezervovány pro členy amerického velvyslanectví a sedla si tam. Když k ní přišla hosteska s prosbou, zda by si nemohla sednout jinam, na pro ní určené místo, že toto je rezervováno, pustila se do vyděšené slečny. Hned bych jí dala facku," řekla VIPstory.cz jedna z návštěvnic premiéry.

"Bohdalka se s ní začala hádat a řekla, že ona tam žádnou cedulku neviděla a tak si tam sedla. A že jestli jí budou chtít přesazovat, tak se sebere a půjde pryč. No jenom jsme koukali," dodala svědkyně incidentu.

Jiřina Bohdalová dorazila na akci s přítelem podnikatelem Fockem a režisérem Zelenkou, s nimiž se skvěle bavila. Stejně tak. jako pak s prezidentem Zemanem.

Není to prý poprvé, co se slavná Bohdalka zachovala jako umíněná holka, myslící si, že je obrovská hvězda, která si může dělat, co chce. "Je to smutné, když tak stará ženská, byť skvělá herečka, dává najevo, že ona je někdo a nemá v sobě kouska pokory," dodal člen týmu, který premiéru filmu Lída Bárová připravoval.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008