Chudák Simona Stašová málem si takhle rozbila.... ústa!

 Celebrity 
23. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Simona Stašová měla opravdu namále! Profimedia
Chudák Simona Stašová. Aby se bála stoupnout na namrzlý a neošetřený chodník, když byla VIP hostem na premiéře filmu svého kamaráda Filipa Renča Lída Bárová. Jaksi organizátoři akce nedomysleli, že večer bude mrznout a umělci si mohou nabít kokos. Zkrátka amatérismus. No a Simona měla tedy hodně namále.

Velkou českou herečku, která ve filmu hraje matku Lídy Bárové, jenž pak tragicky zemře, musela podepírat jedna z hostesek a druhá ji směřovala, kde stojí taxík. Jenže Simona by to bez opory nedala. V luxusních lodičkách se bála udělat krok.

"Já to zvládnu, to bude dobrý," uklidňovala herečka děvčata, z nichž jedna jí pomáhala a podepírala jí. S grácií sobě vlastní Stašová vtipkovala a pak ještě, když se dostala přes nejhorší ledovku, zapózovala fotografovi. No kdo by toho byl schopen. Její maminka, Jiřina Bohdalová, zcela jistě ne. Od té by jistě padala všechna "vyjmenovaná" slova. Ovšem Stašová si z toho udělala legraci.

Měla ale vážně nahnáno a namále, stačilo málo a nabila si ústa. A přitom stačilo tak málo, ten kousek od východu prostě posypat....
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47