Borhyová válčí o dceru s Hrdličkou! A s kým teď opravdu chodí?

 Celebrity 
20. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Vztah Lucie Borhyové a Michala Hrdličky je dnes už těžkou minulostí! Profimedia
Moderátorka Lucie Borhyová to nemá lehké. Podruhé zůstala sama s dítětem. Nyní pro změnu se ale se svým dnes už expartnerem Michalem Hrdličkou soudí o to, kdo bude dítě vychovávat. Soud smetl ze stolu její předběžné opatření, aby to byla jen ona! Kdo ale moderátorskou krásku nyní utěšuje?

"Lucka je rozhozená z toho, že jí nevyšlo to, co chtěla. Prostě zatím to není tak, že by mohla dítě vychovávat jen ona sama a Michalovi ho půjčovat. On se ozval a žádá střídavou péči," prozradil VIPstory.cz zdroj z okruhu bývalých partnerů.

Nyní bude muset být soud o to, komu bude dcera svěřena do péče a zároveň o výši alimentů. Ty budou stanoveny s ohledem na to, kdo bude dítě mít na starosti.

A kdo že nyní utěšuje Nováckou krásku? Je to skutečně slavný rybář Jakub Vágner?

"Je to nesmysl. Lucka s ním nic neměla a nevím, kde se tohle vzalo. Jsou řadu let přátelé a moc si neumím jeho představit, jak se stará o rodinu se dvěma malými dětmi. On je úplně jiný typ, jde si za svým, tím co rád dělá a není asi ještě připraven na to být dvojnásobným "otcem"," svěřil se zdroj s tím, že Borhyová je momentálně sama. "Na chlapy nemá ani pomyšlení. Už podruhé byla zklamána," dodala kamarádka moderátorky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve