Známý světové zpěvák možná končí s kariérou

 Celebrity 
23. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Elton John chce zvolnit a zásadně omezit koncertování! www.thesun.co.uk
Jen zastínací manévr, těžká nemoc nebo prostě životní rozhodnutí? Slavný zpěvák Elton John oznámil, že výrazně omezí svou uměleckou činnost. Hodlá pořádat méně svých koncertů a chce se věnovat rodině. Otázkou ale je, zda tomu tak opravdu je.

Může jít buď o promyšlené promo, nebo naopak o podtext toho, že John není zcela zdravotně v pořádku. Spekulovalo se o mnoha věcech, ale oficiální prohlášení je zatím takové, že chce být více doma.

Zpěvák chce více pečovat o své dva chlapečky, které porodila náhradní matka a vychovává je se svým kanadským partnerem Davidem Furnishem. Zpěvák na rozhlasové stanici BBC řekl, že není rád, když je od rodiny vzdálen moc dlouho.

"Vše se teď organizuje v souladu se školním rozvrhem," vysvětlil s tím, že starší Zachary, kterému je pět let, začal v září chodit do první třídy. Nebude ho tak moci doprovázet jako doposud na koncerty. Mladšímu Elijahovi jsou tři roky.

"Rádi cestují, jsou na to zvyklí od doby, co byli ještě menší, ale kvůli škole je to teď mnohem obtížnější," řekl osmašedesátiletý zpěvák.

"Na pět týdnů pojedu do Japonska, do Austrálie a na další místa, a to bude velmi těžké. Nikdy jsem od nich nebyl tak dlouho pryč a také už nikdy nebudu," dodal. "Když máte děti, tak ony se stávají tím nejdůležitějším na světě a všechno se točí kolem nich," poznamenal.

Elton John vstoupil s Furnishem před více než deseti lety do registrovaného partnerství. Loni se dvojice po změně britských zákonů sezdala.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47