Dejdar se ostře pustil do Žilkové! Dal jí to sežrat!

 Celebrity 
22. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Martin Dejdar se pustil do Veroniky Žilkové pro její názor na násilné útoky v Německu archiv
Když se dva politikové hádají, není to nic výjimečného, ale když se do sebe pustí dva umělci a ke všemu kvůli politice, bývá to i zlé. Přesně to je případ Veroniky Žilkové do které se pustil kolega Martin Dejdar. Herečka a komunální politička Veronika Žilková pobouřila svým vyjádřením k aktuálnímu tématu sexuálních útoků na žen v Kolíně nad Rýnem nejen diváky, ale i herce. Někteří ji dokonce označili za hloupou a bezpáteřní.

Zatímco někteří si to šuškají jen mezi sebou, herec Martin Dejdar si to nenechal pro sebe a dal Žilkové co proto.

Protože Žilková, která je herečkou, zastupitelkou pražského Suchdola, ale i manželkou ministra obrany pronesla, že si za napadení mohou ženy tak trochu sami výrazně vyzývavou módou a omluvila útočící uprchlíky tím, že jde o přirozený pud, její herecký kolega si myslí něco jiného.

„Jestli je evropská nebo jakákoli jiná móda dráždí, tak ať jsou tam, kde je to nedráždí. Přece se ženy nebudou halit jen proto, aby je náhodou někdo nepřepadl nebo neznásilnil,“ rozčílil se herec. A odmítá se smířit s tím, že jen proto, že útočníci mají jinou kulturu než další část planety, může někdo ženy napadat.

„My máme určitou kulturu, oni mají určitou kulturu. A stejně jako respektujeme my je, měli by respektovat oni nás. Nelze někomu vnucovat své náboženství nebo kulturu,“ podotkl Dejdar a dodal, že všichni musíme být tolerantní.“

Na reakci Žilkové pak odpověděl: „S tím, co řekla, zásadně nesouhlasím.“ Mezi přáteli se nechal slyšet, že něco tak hloupého už od nikoho dlouho neslyšel, a že by si měla herečka rozmyslet, co vypouští ze svých úst.

Otázkou ještě je, co si o názoru vlastní ženy myslí Martin Stropnický, taky herec a ministr obrany. Veřejně jí asi „lynčovat“ nebude, ovšem doma jí možná dal pěkný kouř za to, že nedržela jazyk za zuby.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008