Víme, kdo zařídil, aby si Ivana vzala Karla Gotta!

 Celebrity 
21. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ivana Gottová si prý na Karla hodně dlouho myslela... Profimedia
Čáry v tom jsou, čáry, říká se v jedné české komedii. No a tak to může být i v lásce a vztazích. Stačí očarovat správně muže svých snů a je to. Taková Ivana Gottová prý dopředu věděla, že jejím manželem bude Karel Gott. Věštba se splnila a možná tomu i někdo trochu napomohl.

"Ilona Csáková přivedla kdysi Ivanu ke kartářce a čarodějnici Marcele Košanové no a ta jí řekla, že se do ní zamiluje velmi slavný muž, na kterého ona si už dávno tajně myslí," tvrdí zdroj, který VIPstory.cz prozradil, že to ale nebylo jen tak.

"Ivana samozřejmě toužila po tom být manželkou Karla Gotta. A ony některé ty čarodějnice tomu umí různými silami pomoci. Podobně to měla třeba Olga Menzelová. Tak asi čarovaly, čarovaly a takhle to dopadlo," myslí si člověk z okolí Divadla Broadwayi, kde Ivana, tehdy ještě Macháčková pracovala jako produkční,.

Dodnes se Gottová s Csákovou stýkají s Marcelou Košanovou, která věštila a dodnes větší řadě českých celebrit. Třeba Halině Pawlowské nebo Lucii Bílé.

To, co si čerstvá čtyřicátnice kdysi přála, se jí splnilo. Je otázkou, co čarodějnice manželce slavného zpěváka řekla v souvislosti s jeho vážnou nemocí. S tím se Ivanka zatím nikomu ze širšího okolí asi ještě nepochlubila!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod