Bílá našla nový způsob, jak vydělat peníze!

 Celebrity 
22. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lucie Bílá zkrátka ví, co udělat, aby to mělo efekt! archiv L. Bílé
Lucie Bílá je žena činu a velká obchodnice. I když se to nezdá a říká se o ní, že je ráda, že pošle smsku, maximálne mmsku a napíše email, když jí někdo zapne počítač, obchodního ducha jí tedy Pánbůh nadělil. Teď přišla na nový systém, jak vydělat peníze. Ovšem ne pro sebe, ale pro druhé, protože chce pomáhat tam, kde je to třeba.

Před dvěma třemi lety to byla háčkovaná srdíčka, které háčkovala a prodávala na svých mega i menších koncertech a pomohla tak mnoha lidem, teď jsou to růžence. Malé i velké, barevné, zkrátka takové, jaké ji napadnou.

„Hrozně mě to baví a uklidňuji se tím,“ říká Lucie Bílá, která chce prodejem růženců podpořit jak kostel svého kamaráda faráře ve slovenských Podunajských Biskupicích, tak i další kostely.

„Mám na to i speciální boxy na korálky a kamínky, aby se to nemíchalo,“ svěřila se Slavice a autorka mnoha krásných růženců.

Už v dubnu oslaví své 50. narozeniny velkým koncertem v Bratislavě. V listopadu ji pak čeká mega koncert Fifty Fifty také v pražské O2 aréně.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47