Po Žilkové jde policie!

 Celebrity 
19. ledna 2016 11:22 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Veronika Žilková čelí prý trestnímu oznámení archiv
Veronika Žilková má problém. Půjde po ní policie! Tedy obrazně řečeno, protože za to, že řekla svůj názor na ní někdo podal trestní oznámení! Je jasné, že to dříve nebo později smete policie ze stolu, ovšem radost z toho žena ministra obrany určitě nemá!

Vše zapříčinil rozhovor pro server Parlamentnilisty.cz, kde se Žilková vyjádřila k situaci s uprchlíky i události z Kolína nad Rýnem.

„Uprchlíci sem přicházejí ze zemí, kde ženy nechodí v obtažených džínsách. Některé Evropanky si možná časem podle přírodního výběru partnera vyberou imigranty dobrovolně (jak vidíme např. ve Francii, ať se nám to líbí, nebo ne,“ uvedla pro server k problémům s imigranty v Kolíně nad Rýnem a dalších městech koncem minulého týdne Veronika Žilková.

Někdo se zřejmě domníval, že Žilková schvaluje trestný čin, což ale tak není, a tak podal oznámení. Patrně nějaký uvědomnělý občan, který nemá co na práci. Protože původně herečka o oznámení nevěděla, bude nyní čekat, až se jí policie ozve, aby podala vysvětlení.

Nesouhlasí prý s tím, aby sem uprchlíci chodili, ale nerada by všechny migranty házela do jednoho pytle. „Na místě přece byli policisté, tak nechápu, proč někoho nezatkli, aby bylo jasno. Navíc mě překvapuje, že jsou situací v Německu zaskočeni. Protože co proboha předpokládali, když z tisíců, ne-li milionu příchozích, ale já ta čísla přesně neznám, je sedmdesát procent mladých mužů mezi 15 až 25 lety?."

Podotkla, že si myslí, že v současné době se budeme asi muset víc přizpůsobit dobře, v jaké žijeme, tedy být obezřetní, brát na zřetel nebezpečí světa vzájemně se pochopit. Ale že ona sama je proti jejich příchodu do ČR. O útocích v Kolíně nad Rýnem si však myslí své: „Proto ostatně když mi teď někdo začne říkat, že za tou silvestrovskou nocí v Německu bylo náboženské vyznání, já k tomu podotknu, že ty muže určitě nehnalo jejich náboženství, ale že je hnal jejich přirozený pud. Ty holky tam samotné neměly o půlnoci co dělat,“ dodala Žilková.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve