Simona Stašová promluvila o koronaviru. Úplně mě to paralyzovalo

 Celebrity 
24. září 2020 10:12 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Simona Stašová si prošla koronavirem Archiv S. Stašové/L. Hatašová
Simona Stašová dělala vše pro to, aby se koronavirové nákaze vyhnula. Už kvůli své mamince, herečce Jiřině Bohdalové, která příští rok oslaví neuvěřitelné devadesáté narozeniny. Nepovedlo se. Pětašedesátiletá umělkyně se nemocí COVID-19 nakazila a jak prozradila, nešlo zrovna o "obyčejnou chřipečku"!

Stašová se před dvěma týdny nakazila nejspíš v rámci nějakého představení. Kvůli tomu muselo divadlo ABC přerušit hraní. Od ní se nakazil i její kamarád, herec Ladislav Frej, který prožívá velmi smutné období, protože mu před měsícem zemřela po boji s rakovinou partnerka. 

Simona se mu snažila být na blízku, a tak se stalo, že jej nakazila taky. Herečka si však bohužel užila s covidovou infekcí svoje.

"Úplně mě to paralyzovalo. Ta únava, kterou jsou měla, nepamatuju. Spala jsem i šestnáct hodin denně a až po skoro deseti dnech jsem vůbec byla schopna maličko začít fungovat a přečíst pár kapitol knížky. Bylo to dost vyčerpávající," svěřila se Simona Stašová.

Musela být tak odstřihnutá od všech. Od synů Marka a Vojty i od maminky Jiřiny Bohdalové. "Máma byla úžasná. Navařila jídlo, dala do kastrůlků a dala mi to za plot. Pak vždycky zavolala, že už je pryč, v bezpečí. Teď jsem v pořádku, mám i test, že nejsem nakažlivá," podotkla herečka, která je jinak plná energie. 

Na otevření nově zrekonstruovaného Divadla Lucie Bílé se sešla se Slavicí, která si prožila v podstatě to samé. Zatímco Lucie mluvila o "obyčejné chřipce", byť přiznala, že byla hodně unavená, Stašová to jako chřipečku, o níž někteří mluví, nevnímá.

Stašová už dokonce začala hrát v divadle a nyní se snaží doplňovat vitaminy. Pevně doufá, že jejím blízkým se koronavir vyhne.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod