Tomuhle sexy fešákovi pomáhá Lucka Bílá! Víme, kdo to je!

 Celebrity 
19. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lucie Bílá přijímá jako poděkování kytici od svého kamaráda, velmi sexy slovenského kaplana, kterému pomáhá zachránit vzácné fresky v kostele archiv L. Bílé/L. Fronk
Lucie Bílá opět prokázala své sociální cítění a smysl umět pomáhat. Mnozí ji mají za "pozérku" a srdíčkovací zpěvačku, ale Slavice dobře ví, kdy a kde má pomoct. Teď se třeba snaží zachránit památné fresky v kostele na Slovensku, kde je kaplanem její kamarád, mimochodem hodně sexy kněz.

Lucie Bílá vystoupila v Podunajských Biskubicích, kde působí její kamarád kaplan Martin Šafárik. Zpěvačka se vzdala svého honoráře za tento dvojkoncert.

"Je to ve prospěch záchrany malby z 15. století, objevené při rekonstrukci presbiteria kostela sv. Mikuláše, kde jsem už po několikáté. Myslím si, že je třeba zachraňovat taková krásná místa a stavby," nechala se Bílá slyšet s tím, že bude pomáhat i dál. K tomuto nemalému daru Slavice začíná vyrábět růžence a výtěžek z jejich prodeje poputuje také na charitativní účely.

Její kamarád, mladý sexy kaplan, který má úsměv jak sám Pánbůh je aktivitou slavné zpěvačky potěšen, ale se skromností sobě vlastní říká, že je to pro něj i jeho farnost požehnání, že se našel někdo, kdo chce a umí takhle pomoci.

Lucie Bílá v minulých letech pomohl například několika postiženým částkou přes půl milionu korun, když háčkovala v rámci dvou ročníků svých Černobílých tour srdíčka a jejich prodejem se podařilo částky vybrat.

Teď se chystá na duben, kdy oslaví životní jubileum obřím koncertem v Bratislavě a následně pak v listopadu i v pražské O2 aréně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008