Robbie Williams to na Ibize rozjel. Polonahý zatancoval na starý hit od Abby

 Celebrity 
24. srpna 2022 10:30 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Robbie Williams je na Ibize v dobrém rozmaru Depositphotos
Zpěvák Robbie Williams se zase po delší době předváděl na sociálních sítích. Svoje potetované tělo jen v bermudách rozhýbal do tanečních rytmů legendárního hitu Gimme, Gimme, Gimme švédské skupiny Abba.

Robbie Williams konečně chystá novou desku a než se pustí do její propagace a koncertního turné, užívá si se svou manželkou Aydou dovolenou na ostrově Ibiza. A je zjevně ve velmi dobrém rozpoložení, protože si přímo na pláži, jen v bermudách, zatancoval na slavný hit od Abby.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams)

 

Při té příležitosti potěšil svoje fanynky i odhaleným potetovaným tělem, přímo na pláži ho mohly ženy ale obdivovat jen z dálky. Kromě své ženy má totiž Robbie na Ibize i všechny svoje čtyři děti, tedy devítiletou Theodoru, sedmiletého Charltona, tříletou Colette a dvouletého Beaua.

Robbie Williams má za sebou bláznivá období, než se potkal se svou ženou Aydou. Po odchodu ze slavné chlapecké formace Take That se sice vydal na úspěšnou sólovou kariéru, ale zároveň hodně pil a bral drogy. Na čas se dokonce odstěhoval do Spojených států, aby se tam dal psychicky trochu dohromady a věnoval se tam pozorování UFO.

A UFO ho dalo dohromady s Aydou. Mimozemšťané totiž Robbieho zajímali tak moc, že spoluprodukoval seriál pro BBC a Ayda v něm vystupovala. To bylo v roce 2006 a Robbie se s ní oženil v roce 2010. Před několika lety ale i oni řešili manželskou krizi, i když Williams stále tvrdí, že mu Ayda vlastně zachránila život. V roce 2015 prominentní pár žaloval jejich bývalý asistent Gilles De Bonfilhs za sexuální obtěžování. Podle jeho žaloby se před ním měla Ayda producírovat mnohdy prakticky polonahá, vyptávat se na jeho sexuální život a domáhat se jeho hodnocení jejího polonahého těla. Williamsovi to samozřejmě všechno popřeli, asistenta vyhodili a kauza šla do ztracena.

Nakonec ale Robbie a Ayda tvoří pevný pár, který vychovává čtyři děti a zpěvák se brzy bude soustředit jen a jen na svoji práci. Jeho nové album nazvané XXV vyjde už začátkem září a v Austrálii se v současné době natáčí film o jeho životě. Jde o snímek s názvem Better Man, který režíruje Michael Gracey, jež seděl na režisérské židli i u trháku The Greatest Showman. Williamse v jeho mladším věku má hrát mladý britský herec Jonno Davis a ve filmu si sám sebe zahraje i Robbie Williams.

Robbieho třináctá studiová deska XXV je, jak už sám název hodně napovídá, takovou poctou vlastnímu albu Life thru a Lens, které vyšlo před pětadvaceti lety a Williamse doslova vystřelilo na výsluní populární hudby. Album XXV proto bude obsahovat jeho největší hity, které ovšem Williams přepracoval a znovu nahrál s orchestrem Metropole Orchestra of Netherland. Takže samozřejmě nebudou chybět velké hity jako Let Me Entertain You, Millennium, Supreme, Angels, The Road To Mandalay a řada dalších. Celkem je na albu 19 Williamsových hitů nově nahraných a přearanžovaných pro velký orchestr.

Není se tedy co divit, že je Robbie Williams na Ibize v povznesené náladě. Jeho kariéra je skvělá, má pevné manželství, krásné děti, novou desku a točí se o něm film. A kdo ze současných umělců může říct, že se o něm točí celovečerní film, se kterými se v posledních letech roztrhnul pytel? Jen Queen, ale Freddie Mercury se filmu samozřejmě nedočkal a Elton John. A teď Robbie Williams, který je ve svých osmačtyřiceti v těch nejlepších letech.

Autorský článek, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod