Sexy Šeredová a slavný trpaslík. Jak to jde dohromady?

 Celebrity 
19. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Alena Šeredová je stále krásná žena a na nezájem mužů si určitě stěžovat nemůže! facebook
Česká modelka Alena Šeredová je i ve 37 letech pořád kočka a není divu, když ji muži nadbíhají a doslova balí. Ale aby to na ní zkoušel trpaslík, to asi tak časté není. On takový slavný italský herec Danny DeVito ale je znalcem ženské krásy, takže to na ní zkoušel i on!

DeVito si užil focení s naší sexy modelkou, ale. pohled je to opravdu vtipý. Herec jí totiž nesahá ani po ramena a dívá se jí přímo na její výstavní prsa.

Dvojice se v roce 2004 potkala v rámci filmu Christmas in Love, tedy Zamilované Vánoce, kde hráli Šeredová a DeVito hlavní role. Při pohledu na 180 centimentrů vysokou Alenu a 152 centimentrů velkého Dannyho se musíte smát. Alena si focení připomněla na sociální síti a sklidila úspěch. Měla okamžitě stovky vzkazů a lajků.

Focení si užíval nejvíc DeVito, který po celý čas koukal Šeredové na prsa. Ve filmu z roku 2004 hrála Alena mladou přítelkyní otce, jehož dcera se zamiluje do staršího muže. Toho hraje právě DeVito a dlouhonohá Češka získala roli díky svému debutu italského režiséra Vincenza Salemma. Šestatřicetiletá Šeredová je v Itálii velkou hvězdou.

Podařilo se jí tam udělat hvězdnou kariéru i díky jejímu manželství s fotbalistou Gigi Buffonem, s nímž má dva syny. Loni ale dvojice oznámila rozchod a oba dva už mají jiné partnery. Brankář Juventusu Turín se nedávno stal otcem s moderátorkou Ilariou D'Amico. O Šeredové se také říká, že je potřetí těhotná s přítelem, kterým je čtyřicetiletý Alessandro Nasi. Ten je zkušený bankéř a manažer a hlavně je jedním z dědiců italské automobilky Fiat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47