Pozor! Madonna je v Praze! Neuvěříte, kolik krámů s sebou veze

 Celebrity 
06. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Madonna, marná sláva, je zkrátka asi největší světovou pop star a umí udělat show, na kterou jsou ostatní krátcí! randco.com
Madonna míří na Prahu! Největší světová star, která má snad opravdu nejlepší marketing a promo ze všech dorazí do Česka, aby v sobotu a v neděli vystoupila v pražské O2 aréně. Techniku, stage, kostýmy, tanečníky, veze 33 kamionů a 13 autobusů. Kromě toho s sebou hvězda veze nespočet kufrů s oblečením, šminkami a dalšími sarapatičkami.

„Madonna má opravdu vždycky neskutečně lidí, zařízení techniky a dalších krámů. Ale je to prostě hvězda a asi jen tak ji nikdo nepřekoná,“ říká člověk, který pracoval a pracuje v produkci v rámci jejích evropských shod.

Celé turné navazující na vydání desky Rebel Heart se před prvním koncertem konaným 9. září v Montrealu připravovalo 121 dnů. Evropskou část turné odstartovala Madonna ve středu v Kolíně nad Rýnem, kde vystoupila ještě i včera večer.

Jen video technika váží šest tun, dalších 24 tun má zvuk, světla, rampy. Jde o největší produkci, která v současné době na světových turné jezdí.

S turné cestuje 180 lidí. Jen tanečníků je 20 tanečníků a na 60 lidí se stará pouze o kostýmy. kterých je pro všechny vystupující připraveno více než tisíc kusů na každou noc, stejně jako 500 párů bot šitých na míru. Jen na ozdobu veškerého Madonnina oblečení je použito 2,5 milionu třpytivých Swarovskiho skleněných krystalků.

Do Česka dorazí také 25 strunných a desítky dalších nástrojů. Na programu je více jak 20 skladeb od úvodní Iconic po závěrečné Holiday. Kromě těch nových nepřijdou fanouškové o hity jako Deeper and Deeper, Like a Virgin, La Isla Bonita nebo Frozen. Madonna zařadila i převzatou skladbu La vie en rose známou z repertoáru Édith Piaf.

Vstupenky, z nichž ještě pár stovek v prodeji zbývá, stojí až skoro 6000 korun. Když byla Madonna v Česku naposledy přes šesti lety, vidělo ji na pražském Chodově na 42 tisíc lidí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím