Vysmátá Bílá s vysmátým bratrem. Co ta smutná žena vedle něj?

 Celebrity 
04. listopadu 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá s bratrem Karlem a skorošvagrovou Adélou. Díky ní se nedávno stala znovu tetičkou Profimedia
Zlatá slavice Lucie Bílá je vysmátá jak lečo, aspoň tak to říkají Slováci. Po premiéře muzikálu Carmen, který se znovu vrátil na prkna Hudebního divadla Karlín se na párty objevila se svým milovaným bratrem Karlem Zaňákem. Oba byli vysmátí, ale jeho partnerka a matka jejich nedávno narozeného syna Karlíka, Adéla, se netvářila příliš nadšeně.

"Adéla je moc fajn, ale je nerada, když ji někdo fotí. Moc si na to nepotrpí. Je to taková skromná holka a Karla fakt miluje, i když je tam více než třicetiletý rozdíl. S Luckou si rozumí hodně a myslím si, že i ona má Adélu ráda," řekla VIPstory.cz společná známá,

Bratr Lucie Bílé si otcovství užívá, a to přesto, že z předchozích manželství má jednoho dospělého a jednoho malého syna.

Jediné, co Lucii a Karla trápí je stav jejich milovaní maminky, která prodělala dvě mrtvice. Už rok je v nemocnici a její stav je vážný. "Už není moc naděje, že se to zlepší. Máma jen leží, skoro nejí a moc neví, co se okolo ní děje, Ale má světlé chvilky," řekl před časem Zaňák, který se se sestrou Lucií střídá u matky, jak jen to jde.

Bílou čeká opět náročný podzim a zima, kdy objíždí republiku, ale i Slovensko se svým recitálem i Bílými Vánocemi. Příští rok ji pak čeká oslava padesátin v O2 aréně, megakoncertem s názvem Fifty Fifty.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty