VÁŽNÁ NEMOC KARLA GOTTA: Další šokující zprávy!

 Celebrity 
05. listopadu 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott bojuje se zákeřnou nemocí ze všech sil. Jeho stav byl ale při operaci velmi vážný! Profiemdia
Karel Gott bojuje o život a celý lékařský tým specializované kliniky Všeobecné fakultní nemocnice se snaží o to, aby se Mistr uzdravil. Včerejší "zaručené zprávy", že zpěvák přijde na předávání Slavíka alespoň jako divák, jsou spíš nesmyslem vycucaným z prstu. Navíc se objevily další velmi znepokojivé zprávy o stavu nejslavnějšího evropského zpěváka, který přesto poslal zvukový vzkaz fanouškům.

"To, že by pan Gott dorazil na Slavíky, nebo vůbec kamkoli v tomto stavu, je spíš nemožné. Za první je po poměrně vážné nemoci břicha a za druhé, pokud už začal léčbu, která by měla být opravdu velmi náročná, určitě nebude mít ani psychickou ani fyzickou sílu se kdekoli ukazovat," řekl a nám členka personálu nemocnice, kde Gott leží.

Podle všeho se zpěvák podrobil před více jak týdnem náročné operaci břicha a má údajně i dočasný vývod. Jak sdělil nejmenovaný zdroj z nemocnice, šlo o těžký zánět střev s možným zauzlením, při němž pak lékaři objevili zvětšené mízní uzliny.

"Z histologie se pak bohužel ukázalo, že jde o poměrně agresivní formu Non-Hodgkigova lymfonu, tedy šestou nejčastější chorobou onkologického typu, která může mít až na 40 podob. Vyléčení je tedy náročné, leč ne nemožné," prozradil jeden z odborník na toto onemocnění.

Karel Gott tedy dostal opravdu pořádně zabrat, jak psychicky, tak i fyzicky. Onemocnění střev je velmi vážným problémem, a pokud ještě v kombinaci se zhoubným nádorem, o to horší.

Jeden z deníků přistihl dokonce manželku zpěváka Ivanu Gottovou, jak v hobby marketu vybírá nové zařízení a potřeby do koupelny. Lze tedy předpokládat, že v souvislosti s Gottovou nemocí se bude na Bertramce rekonstruovat koupelna tak, aby více vyhovovala nemocnému umělci.

Jak dlouho si v nemocnici pobude, není jasné. Je možné, že to bude několik dní, nebo týdnů. Pokud u něj lékaři opravdu po náročné operaci zahájili rovnou léčbu cytostatiky, tedy chemoterapií, je to více než ojedinělé a jde zřejmě o opravdu vážný druh nádoru, který je třeba co nejrychleji zničit, případně, jak lékaři říkají "stáhnout" tak, aby nebujel.

Gott dostává desítky, stovky dopisů, mailů, sms zpráv a pozdravů od přátel, kolegů i fanoušků nejen z Čech, ale i ze zahraničí. To a také fakt, že na něj myslí i jeho čtyři dcery a řada přátel mu dodává sílu proto, aby bojoval.Proto také natočil krátký audio vzkaz. Sice je na něm slyšet, že je unavený a zadýchaný, ale plný odhodlání bojovat. "Díky vám za vzkazy s přáním brzkého uzdravení, dodává mi to opravdu velkou sílu, odvahu s tím bojovat při docela náročné léčbě. Doufám, že se zase brzy uvidíme, v lepších časech,“ zní na nahrávce.

Včera navíc dostal nespočet přání k svátku. Že by se ale objevil Mistr, který bude v procesu léčby nejméně dva měsíce na galavečeru se Slavíky, je více než nepravděpodobné. Pokud se tak stane, bude to spíš zázrak.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím