Slavná herečka nenávidí muslimy! Byla za to odsouzena

 Celebrity 
05. listopadu 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Brigitte Bardotová bývala krásná. Ano, bývávala!  archiv
Miluje psy a zvířata a nenávidí muslimy. To je stručná charakteristika ikony francouzské kinematografie Brigitte Bardotové.

Svoji úspěšnou filmovou kariéru překvapivě ukončila na prahu čtyřicítky. Od té doby se věnuje ochraně zvířat a po boku svého o pět let mladšího manžela, pravicového politik Bernarda d´Ormala, bojuje proti arabským přistěhovalcům.

Kvůli výrokům na adresu muslimů skončila Bardotová několikrát před soudem. Naposledy letos na jaře. A co bývalému sex symbolu Francie leží v žaludku? Ze všech zemí Evropy je Francie známá tím, že přijala nejvíce muslimů a islámská kultura začíná rodilým Francouzům pozvolna přerůstat přes hlavu. A to je přesně to, co Brigitte Bardotovou štve. „Jsem znechucena vývojem v zemi pod vlivem muslimské civilizace, která nás ničí a zničí i naši zemi,“ uvádí herečka. Za pobuřování k rasové nenávisti vyfasovala podmínku a pokutu 25 tisíc euro.

Bardotová byla souzena celkem pětkrát. Poprvé byla odsouzena v roce 1997, když nechala ve francouzskému deníku Le Figaro uveřejnit dopis, ve kterém si stěžovala na „přelidnění muslimskými rodinami“. Současný stav v zemi ukazuje, že herečka byla už před osmnácti lety prozíravější, než všichni francouzští a evropští politici dohromady!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím