Populární moderátorka má z ostudy kabát! Kvůli krádežím aby teď chodila kanálem!

 Celebrity 
05. listopadu 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Problémy Marianny Ďurianové neberou konce  TV Markíza
Problémy bývalé moderátorky slovenské televize Markíza Marianny Ďurianové zřejmě zdaleka nekončí. Exmanželka moderátora Libora Boučka zažívá hodně špatné životní období.

Razie, která u ní doma proběhla minulé pondělí, byla pouze vrcholek ledovce. Její partner a otec společného syna Roman Doležaj totiž figuruje v dalším soudním procesu, se kterým neměla předchozí policejní akce nic společného. Podle zdroje blízského redakci se měl Doležaj dopustit krádeže a vydírání. Vyšetřovatel z Národní kriminální agentury uvádí, že měl Doležaj jako člen organizované skupiny způsobit škodu ve výši přesahující 300 tisíc eur, tedy zhruba 8.100.000 českých korun.

Většinu trestné činnosti prováděla skupina na území České republiky. Nejčastěji se jednalo se o vykrádání kamionů, ale i další podvody včetně falšování listin. Všem obviněným hrozí trest odnětí svobody v trvání od 10 do 15 let.

Moderátorka byla provdána za Libora Boučka pouhého půl roku. V červnu 2006 byla svatba a v prosinci téhož roku v prosinci požádala Ďurianová o rozvod.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty