Teď se o nemocného Noida postará Gábina. Ale bacha, Vašku, nepleť si horečku s láskou.

 Celebrity 
16. ledna 2014 04:46 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Láska jako trám Foto: Facebook V. Noid Bárta
Lezlo to z něj jak z chlupaté deky, ale nakonec po nechtěném přeřeknutí přiznal, že se k sobě vrátili. Vašek Noid Bárta to znovu dal do kupy se svojí ještě nedávno ex Gábinou Dvořákovou. Na křtu CD Jarka Šimka se mu popletl jazyk a už výslechu neuniknul. A jelikož si na sociální síti postěžoval na rýmičku, pro muže zákeřnou nemoc, má se o něj i kdo postarat. Hlavně aby si v poblouznění nemocí nepletl horečku s milostným vzplanutím.

,,Dobře, přiznávám to, jsme s Gábinou zase spolu. Měli jsme nějakou krizi, která se zdála být neřešitelná. Po třech týdnech jsme zjistili, že se natolik milujeme, že se dáme zase dohromady. Asi vypadáme jako troubové, že jsme oznamovali rozchod, ale lásce neporučíš,‘‘ přiznal upejpavě Noid.

,,Gábina je skvělá holka a já jsem strašně rád, že jsme spolu,‘‘ dodal na závěr. Tak alespoň ušetřili za dárky, Vašek se v klidu podíval s rodinkou do Disney Landu a můžou vesele navázat na ukončené tokání. My jen doufáme, že všechny ty hádky a neshody jenom nezametli pod stůl lásky a nebudou je na sebe za pár dnů tahat prozíravě ven.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve