KAREL GOTT: RAKOVINA! Národ se modlí, ať se brzy uzdraví!

 Celebrity 
03. listopadu 2015 00:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott trpí vážným onkologickým problémem. Podstupuje léčbu! Profimedia
Nejhorší obavy se naplnily! Karel Gott má rakovinu! Jeho žena Ivana musela jít s pravdou ven. Dokonce i lékaři, přátelé, kolegové naléhali, aby zveřejnila informace, co miláčkovi národa a celé Evropy je. Dnes pro ČTK uvedla, že Mistr trpí zhoubným nádorovým onemocněním. Celý národ se teď modlí, ať se Slavík brzo uzdraví!

"Milí Karlovi příznivci, manžel si přeje, abyste věděli o jeho aktuálním zdravotním stavu. I přesto, že se mi to nepíše lehce, situace je bohužel taková, že Karlovi byl při operaci náhlé příhody břišní diagnostikován Non-Hodgkinův lymfom. Bylo potřebné Karla převést z IKEM na specializované hematologické oddělení I. Interní kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze," uvedla Ivana Gottová a najednou se rozepsala. A to zřejmě proto, že sám Gott byl naštvaný, když o něm začaly vycházet různé zprávy. Nikdo totiž neměl relevantní informace "Manžel je v těch nejlepších rukou a pod dohledem těch nejlepších specialistů v čele s Prof. MUDr. Markem Trněným, CSc. a jeho týmem odborníků. Dnes byla zahájena onkologická léčba za použití nejmodernějších prostředků. Celá rodina věříme, že i díky vaší podpoře se bude mít Karel sílu uzdravit. Moc vás zdraví a statečně bojuje, protože vás nechce zklamat. Zvládly to jiné rodiny, zvládneme to společně také. Ivana s celou rodinou," vyjádřila se Gottová na sociální síti.

Gotta tak čeká náročná chemoterapie, následně zřejmě ozařování. Jeho stav je podle všeho velmi vážný. Na onkologický problém se prý nepřišlo zrovna v čas. Nyní bude záležet jen na stavu Karla Gotta a jeho organismu, jak se s nemocí a léčbou popere.

Za všechny držíme pěsti a věříme, že se Mistr brzy uzdraví!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty