Známý herec je HIV pozitivní!

 Celebrity 
05. listopadu 2015 00:06 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Známá osobnost onemocněla HIV. archiv
HIV a z něj vyplývající AIDS je "morem" 21. století. Bohužel se tato nemoc nevyhýbá ani slavným. Ono nestačilo, že jednou z prvních obětí světového jména byl Freddie Mercury. Nakazil se totiž i známý hollywoodský herec. Jenže který?

Šokující zprávu přinesl server Radaronline s tím, že totožnost populárního herce je mu známá, ale rozhodl se ji utajit. Jde prý o herce středního věku, který je prý hvězdou první velikosti. Herec prý zjistil, že je HIV pozitivní už před dvěma lety, ale informaci tají! Bojí se, že ztratí fanoušky.

Známý herec se prý léčí, bere léky a má tedy šanci na to, že tu pár let až desítek let ještě bude. Server prý jeho totožnost zná, nicméně nechce jméno zveřejnit.

Jak se umělec nakazil, prý neví. Má ale zkušenosti s prostitutkami, drogami a nechal se i tetovat. Všechno to mohou být cesty, jak mohl HIV onemocnět.

"Jeho největším přáním je, aby se na něj vzpomínalo jako na dobrého herce, nikoliv jako na někoho, kdo se nakazil,“ svěřil se prý serveru jeho známý. Lze ale předpokládat, že to světová média brzy zjistí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak upevnit partnerský vztah? Malá gesta a projevy lásky v každodenním životě mají obrovský vliv

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím