Čížková z Kameňáků je hrdá na své příbuzné! Neuhádnete, co dělají

 Celebrity 
03. listopadu 2015 04:02 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Herečka Hana Čížková (vlevo) se synovcem sochařem Františkem Postlem a neteří, malířkou Michaelou Žemličkovou VIPstory.cz
Herečka Hana Čížková, kterou diváci znají například jako paní Khonovou z Kameňáků, může být náležitě pyšná. Většina jejích blízkých z rodiny jdou v podobných stopách jako ona sama. Adoptivní dcera je skvělá zpěvačka, synovec sochař a neteř malířka.

Čížková, kterou brzo uvidíme v pátém pokračování Kameňáku, tentokrát s podtitulem Vánoční, se zúčastnila odhalení obří sochy Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích.

"Jako rodačka jsem cítila povinnost být u toho a dělal ji můj synovec František Postl. Mě se moc líbí a opravdu se mu povedla," chválila na všechny strany Hana Čížková dílo synovce, který vzbudil svým dílem řadu rozpaků, Sochu zakladatele jihočeský metropole věnoval městu zdarma, a to se některým umělcům nelíbilo.

Jenomže i podle příznivců, vedení města i rodiny je důležité, že socha stojí a většině lidem se líbí. U sochy se potkala také se svou neteří, malířkou unikátních černobílých obrazů Michaelou Žemličkovou. "Míša je moc šikovná, jsem moc ráda, že se jí daří. Jsem na ní pyšná. Jsem pyšná i na svoje děti, na syna Honzu, kterému se daří v podnikání i naší Janičku," podotkla herečka,.

Před mnoha lety si Čížková osvojila dívku z dětského domova a dnes je z Yanny Rybníčkové skvělá zpěvačka, o které mnozí říkají, že trumfne kdekteré hvězdy. "Ona si prostě stoupne a zpívá. Má úžasný hlas, obrovský talent. Hanka má obrovské srdce a to, že si ji tehdy vzala, udělala dobře. Janička je skvělá a Hanka ji dává to nejlepší," řekla o své tetě malířka Michaela Žemličková.

Yanna Rybníčková prošla i finále Hlasem ČeskoSlovenska. Natočila několik písní a minulý týden pokřtila s kapelou a s Matějem Ruppertem svůj první klip.

Čížková si ji tehdy vzala z dětského domova v době, kdy jí zemřel náhle její první manžel. Herečka dal dala šanci na lepší život a dobrou kariéru dívence, která by možná jindy takovou možnost neměla.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty