Konec nadějí, krach muzikálu! Umělci bez práce a bez peněz! Dluhy, hádky...

 Celebrity 
06. listopadu 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Muzikál Romeo a Julie končí! Bohužel s dluhy, problémy, špatnou pověstí a desítkami naštvaných lidí!  archiv muzikálu
To, o čem se už pár týdnů spekulovalo, se bohužel naplnilo! Muzikál Romeo a Julie zkrachoval ještě dříve, než pořádně začal a nebo se rozjel! Produkce oznámila, že všechna další představení byla zrušena. Kromě Heleny Vondráčkové, které před pár dny oznámila svůj odchod, skončili tak třeba Kamil Střihavka, Bára Basiková, Leona Machálková a řada dalších.

Mnohamilionové dluhy, hádky, podrazy, pomluvy, ale hlavně nedodržování podmínek ze strany producentů směrem k umělcům, technikům a dalším spolupracovníkům má za následek, že původně krásně vytvořený projekt skončil.

„Je to všechno v pr…. Prostě to buďto vytunelovali nebo peníze dali na jiné dluhy. Tohle není normální. Vždyť s tím museli počítat. Ale od začátku byly menší a pak větší problém,“ řekl pro VIPstory.cz jeden z členů company, kterému také dluží.

Na facebooku se včera objevil text, který oznámil, že je konec!

„Jelikož v posledních hodinách dochází k značným dezinformacím ohledně muzikálu ROMEO A JULIE ve Fórum Karlín, upozorňujeme fanoušky, že představení byla ZRUŠENA! Dle informací z Fóra Karlín se již další představení neuskuteční. Na vině je především nedodržování finančních závazků ze strany produkce. Pokud jste sledovali chování produkce za posledních několik týdnů, tak to jistě není žádné překvapení, ale byla tu alespoň naděje... Škoda práce všech zúčastněných umělců i lidí z realizačního a tvůrčího týmu. A škoda tak krásného muzikálu, jakým Romeo a Julie je.“

Management Heleny Vondráčkové už oznámil, že podnikne právní kroky, protože zpěvačce dluží desítky, pokud tedy ne stovky tisíc korun. Jak budou problém řešit další celebrity a pracovníci, není teď jasné.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty