Eva Burešová je hvězdou muzikálu Bodyguard: Ovládla ji tréma, její výkony jsou však fenomenální

 Celebrity 
05. dubna 2023 07:24 / Pavla Krejčí
  1
📷
1 fotografie v galerii
Eva Burešová si svým výkonem získala pozornost všech přítomných NextFoto
Krásná zpěvačka a herečka Eva Burešová opět dokázala, proč patří mezi nejoblíbenější české tváře. Po krátké mateřské se vrátila rovnou na prkna do muzikálu Bodyguard, v němž předvedla svůj až nadpozemský hudební i herecký talent.

Eva Burešová se minulý rok v srpnu po druhé stala maminkou. A přestože by si mohla užívat zaslouženého volna, nakonec se záhy po porodu vrátila do práce. Rovnou se vrhla do velkého projektu, kterým je muzikál Bodyguard hudebního divadla Karlín. Vychází ze snímku Osobní strážce, v němž si titulní roli zahrála Whitney Houston. Nabídka zahrát si postavu Rachel Marronové byla natolik lákavá, že ji krásná Eva nemohla odmítnout. Byť má za sebou spoustu hlavních rolích, byla to jedna z těch, které přichází pouze párkrát za život.

Není tedy divu, že ji zastihly obavy a tréma. Byť se v hudebním světě pohybuje přes deset let a je poměrně ostřílená, ani ji nervozita neopustila. „Trému jsem měla obrovskou. Když si člověk uvědomí, kolik přátel, známých, novinářů je v sále... Takovou trému jsem možná v životě ani neměla,“ prozradila Expresu. Maminku malého Tristana Williama navíc zradilo zdraví a její hlas nebyl v takové kondici, v jakou doufala.

Podle nadšených ovací a chvály, která se nese napříč sociálními sítěmi však předvedla dechberoucí výkon, na který mnozí jen tak nezapomenou. Společně s Hynkem Čermákem prý předvedli něco, co se dlouho na muzikálové scéně neobjevilo. 

O svých obavách i očekáváních se rozepsala na Instagramu, kde vyjádřila i své nadšení. „Je to okamžik, ke kterému cílíte celé ty měsíce zkoušení a velmi se těšíte, jak se vlastně ten váš výsledek bude líbit divákům. Zároveň je to obrovská zodpovědnost a jeden z největších stresů, co znám. Hlas je hudební nástroj a někdy se stane, že pro to ani nic neuděláte a zpíváte vše s přehledem a s lehkostí, kterou si užíváte,“ rozepsala se u příspěvku. Zároveň přiznala, že některé dny byly náročné a sama si nevěděla rady, jedním takovým byl i den premiéry.

„Včera byl pro mě jeden z těch náročnějších večerů, kdy jsem místy propadala smutku i vzteku, ale i tak věřím, že si diváci naše představení užili. Určitě jo. A co si z toho beru já? Já vždycky říkám, že pokud člověk udělá maximum, může být na sebe pyšný, i když výsledek není takový, o jaký se snažil. Dala jsem do toho maximum i něco navíc. Ten zbytek, co vyšel/nevyšel, už byl v rukou božích.“

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Na premiéře muzikálu se blýskla v nádherných třpytivých šatech, které podtrhly její krásu. Vskutku vypadala jako vrcholová hudební i herecká hvězda. 

Eviny obavy však ihned její fanoušci, ale i kolegové zahnali. Leona Machálková jí pogratulovala k parádnímu výkonu a vyjádřila z muzikálu nadšení. V podobném duchu se nesly i další názory a mnozí vyjádřili nadšení, že ji budou moci vidět i slyšet naživo.

Přejeme Evě hodně úspěchů a snad ji také na vlastní oči spatříme.

Autorský článek, další zdroje: Expres, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008