Známá modelka obviněna z vraždy svého přítele milionáře!

 Celebrity 
07. června 2015 03:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mária Kukučová byla obviněna ze zločinu! archiv
Slovenská modelka Mária Kukučová, která byla v loňském roce obviněna z vraždy svého expřítele, milionáře Andrewa Busha, zažívá zřejmě peklo na zemi. Poté, co se v lednu ve španělském vězení Alhaurin de la Torre porvala se svojí spoluvězenkyní, byla před pár dny převezena do zařízení nedaleko Malagy, které proslulo jako nejpřísněji střežené zařízení v zemi.

K převozu došlo v době, kdy soud zamítl její žádost o propuštění na kauci. Znamená to, že Kukučová zůstane za mřížemi celé dva roky, což je lhůta, po kterou mohou být podle španělských zákonů podezřelí ve vězení, aniž by proběhl soud.

Vyšetřování vraždy Andrewa Busha v jeho luxusní haciendě zatím stále pokračuje a datum soudního projednání není známé. V případu je slovenská modelka jedinou podezřelou.

K vraždě došlo 5. dubna 2014 a podle Bushovi tehdejší ruské přítelkyně Korotaevové milionáře zavraždila právě bývalá partnerka Mária Kukučová. Korotaevová vypovídala, že se Slovenka zřejmě nedokázala smířit s rozchodem s bohatým podnikatelem, neustále ho stíhala milostnými vzkazy, sledovala a nakonec ze žárlivosti zabila. Poté z místa činu uprchla a několik dní byla na útěku. Po pár dnech se však sama přihlásila na policii.

O důvěryhodnosti mladé Rusky začala média spekulovat už hodiny po vraždě, ale pětadvacetileté slovenské modlece to nepomohlo. Nadále zůstává v nejostřeji střeženém španělském vězení a čeká na soud.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty