Tenhle slavný herec přiznal, že musel chodit na nočník!

 Celebrity 
06. června 2015 03:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Viktor Preiss musel chodit, jak přiznal taky na nočník! Muzeum nočníků a historických toalet
Charismatický herec Viktor Preiss chodí na nočník? Ptají se návštěvníci muzea nočníků a historických toalet. K tomu umělec dopěl jen, když byl malý. Jako každé dítě musel na nočník chodit. Sám se však v rámci charitativního projektu pustil do výroby onoho zařízení tak, aby bylo zajímavé. Jenomže měl velikou smůlu.

Preiss se ještě spolu s třemi desítkami dalších osobnostmi rozhodl podpořit dobrou věc. Předvedl se jako výtvarník, malíř. V rámci výběru peněz pro charitativní organizaci, kterou pořádá Muzeum nočníků a historických toalet v Praze, vzal barvy, štětce a pomaloval bílý porcelánový nočník, který se, společně s výtvory ostatních osobností měl v říjnu dražit.

"Když jsem se dozvěděl, že mohu takto pomoci, byl jsem potěšen a chtěl jsem prospět dobré věci, která má smysl," začal vyprávět. Nejdůležitější bylo dostat nápad, který prostě musel přijít sám. Nakonec mu pomohlo znamení zvěrokruhu.

"Jsem ve znamení Ryb, a napadl mě tedy 'rybičkový' motiv. Chtěl jsem namalovat jednoduchou dekorativní malůvku po obvodu nádoby," vysvětlil herec. Na nočník maloval Preiss tři odpoledne úplně sám. Jenomže smůla si prostě nevybírá.

"Ještě v noci po představení jsem začal nočník balit do krabice s dřevitou vatou. Odskočil jsem si pro lepenku a za zády se mi ozvala rána. Nočník prostě spadl a rozbil se na kusy. Celou noc jsem nespal.

Nepropadl panice a rozflákaný nočník pomocí lepidla poskládal. Aby dílo drželo lépe pohromadě, vlastnoručně ho ještě odrátoval. Na druhou stranu je zase originální. Teď si přeje, aby se vydražil za co nejvíce peněz.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty