Matka zrůda! Tuhle krásnou holčičku nechala málem sežrat mravenci!

 Celebrity 
04. června 2015 16:31 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Něco tak příšerného nemůže vlastní matka svému dítěti udělat... facebook
Tohle snad není ani možné! Zrůdná matka nechala teprve třídenní holčičku v lese, kde ji okusovali mravenci. Kdyby nebohé dítě nenašel lesní dělník, zahynulo by v lese. Něco tak strašného se hned tak nevidí.

Případ se stal v ruském Čeljabinsku. Dětský pláč dovedl dělníka až k místu, kde u mraveniště leželo batole a lezly po něm tisícovky mravenců.

"Dělník slyšel dětský pláč a dítě našel ležet na hromadě listí pokrytou mravenci. Bylo zřejmé, že tam holčičku někdo pohodil, tak ji zvedl a zavolal záchranku,“ uvedla policejní mluvčí podle listu Daily Mail.

Holčičce v nemocnici v Čeljabinsku ošetřili kousance a nyní je ve stabilizovaném stavu a lékaři očekávají, že se plně zotaví. Policie nyní usilovně pátrá po jejích rodičích. Tedy hlavně po matce, kterou nazývají i úředníci zrůdou.

Ani v Česku nejsou podobné případy výjimkou. Našly se takové zrůdy, které schválně dítě ponořily do vařící vody ve vaně, že mlátily hlavičkou o schody, nebo čerstvě narozené dítě vyhodily z okénka WC. Nebo odhodily polomrtvé novorozeně do hnoje či kompostu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty