Ta má ale ránu! Tahle rádoby celebrita je zase za trapačku! To jste vážně ještě neviděli!

 Celebrity 
05. června 2015 17:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ornela Koktová je zase trapačkou roku! Ale to ona ráda, hlavně, když je středem pozornosti! Profimedia
Pepa Kokta má doma opravdu hvězdu století! Tohle si člověk totiž nevymyslí! Bývalá rádoby modelka a rádoby celebrita Ornela Koktová-Štiková o sobě dala vědět. Na křtu klipu své kámošky a prý objevu české pop scény Agáty Prachařové předvedla něco, co je vážně úlet.

Hodně odvážný ohoz, který snad nelze nazvat ani šaty, strhl hodně pozornosti. A nebyla by to Ornela, aby se nepostarala o pořádný skandál, jen aby byla středem pozornosti.

„Ty dvě se hledaly, až na sebe zbyly,“ prohlásila jedna z přítomných o Ornele a Agátě. Zatímco jedna neměla ani podprsenku a ani kalhotky a dala najevo, že bobříci jsou ji milejší než holátka, druhá o sobě prohlašuje, že je vlastně zpěvačka.

"Nemám spodní prádlo, to je pravda. Pepa mi jen říkal, ať si dávám pozor, když si budu někde sedat. Tak jsem si to doma nacvičila a doufám, že úspěšně. Nejsem úplně holátko, bylo by to dost vidět," vysvětlovala prudce inteligentní Ornela Koktová s odkazem na svůj klín.

Protože tahle rádoby celebritka chce působit nejen jako módní guru, ale i jako koučka, všem velmi zkušeně poradila, že když mají uprostřed sukně zip, aby si dávaly velký pozor. „Při tom oblékání to totiž docela dost bolelo," dodala s trapným smíchem blonďatá manželka statečného Pepy Kokty.

Kdyby totiž nebyl dostatečně statečný, nemohl by si něco takového nejen nastěhovat do baráku, ale ani vzít za manželku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím