Věra Martinová: Velké hádky v rodině?! Nepřišla jen o manžela, ale i o dalšího hodně důležitého člověka!

 Celebrity 
05. června 2015 11:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Věra Martinová je velký profesionál a soukromé bolístky na jeviště netahá archiv V. Martinové/L. Hatašová
Zpěvačka Věra Martinová je v posledních dnech probírána všemi směry kvůli rozchodu a následnému rozvodu s jejím manželem Jaroslavem Petráskem. Jenomže není prý jediným důležitým člověkem, o kterého vlastně v životě přišla!

Martinová se podle dostupných informací údajně hodně pohádala se svou o sedm let mladší sestrou Lenkou, která ji dělala řadu let manažerku. O té tvrdila, že stojí po jejím boku, je na ní absolutní spolehnutí a je pro ní nejdůležitějším člověkem.

„Hodně se pohádaly a pracovně se rozešly. Teď má nového manažera. Nikdo nečekal, že zrovna ony dvě se takhle rozejdou,“ sdělil pro VIPstory.cz zdroj z okolí Martinové.

Zpěvačka tak musela prý řešit hodně nepříjemných situací a nervy u ní pracují. „Věra je ale velký profík a na veřejnosti nedává nic znát. Vždycky byla moc milá a velmi profesionální. Ale to víte, že jí tohle všechno trápí,“ tvrdí zdroj.

Prožívá teď zásadní změnu. Manžela vyměnila za nového přítele Květoslava, do kterého je prý hodně zamilována a sestru manažerku vyměnila za jinou osobu, které prý velmi důvěřuje. Snad už u ní žádné šokující změny nenastanou. Jako třeba, že by místo svého žánru začala zpívat například opěru nebo metal.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím