Šafránková je podrazačka! Tvrdí oslavenec, režisér Popelky Václav Vorlíček

 Celebrity 
07. června 2015 00:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Libuše Šafránková prý Václava Vorlíčka hodně zklamala! Mluví o ní jako o podrazačce! archiv, Profimedia
Režisér nejen slavné Popelky s Libuší Šafránkovou v hlavní roli Václav Vorlíček slaví úctyhodné 85. narozeniny. Na hlavní představitelce, která momentálně bojuje s těžkou nemocí, ale nenechává nit suchou a říká, že je to velká podrazačka.

„Libuška Šafránková ani s Popelkou ani se mnou už roky nechce mít nic společného. Nevím proč to tak, je, ale bohužel taková je pravda. Hodně se nám ta Popelka změnila, a to jsem o ní ještě před lety básnil, jak je úžasná. Byť pravda je trochu jiná,“ říká oslavenec, Václav Vorlíček.

Velký podraz měla Šafránková na režiséra udělat, když domluvil před časem pro prestižní berlínský deník velkou reportáž o natáčení komedie Jak utopit doktora Mráčka, který režíroval a Libuška v něm hrála. Zatímco bylo vše domluveno a Jaromír Hanzlík kvůli tomu dokonce přijel na otočku ze Švýcarska, kde v tu dobu žil, herečka zavolala až přímo na místo setkání, na pražskou Kampu, kde se film točil, že prostě nepřijde. Aniž udala důvod. Přitom pár dnů před tím natáčel její syn pro televizi dokument k jejímu jubileu, kde na ní Václav Vorlíček pěl ódy a ona ho pak takhle vypekla.

„Byl to tak hnusný podraz, že už ji nikdy nechci potkat a už ji ani nepozdravím. Nemám důvod,“ nechal se slyšet režisér těch nejúspěšnějších českých filmů a pohádek.

Sám velké oslavy příliš neplánuje. Jen v kruhu rodinném a s pár přáteli. Také se už dal dohromady po ošklivé nehodě, kterou před časem utrpěl na Karlově náměstí, když ho srazilo auto. Vina byla však na straně řidiče. Ten se ale umělci omluvil a přišel za ním i do nemocnice. Na nehodu už Vorlíček prý téměř zapomněl.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty