Děsivé drama! Známá herečka spáchala sebevraždu! Uškrtila se telefonní šňůrou

 Celebrity 
21. května 2015 00:50 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Telefonní šňůrou spáchala sebevraždu známá herečka Jitka Sedláčková! Petr Mráček
Děsivé drama, zoufalství, kombinace prášků s alkoholem, deprese... to vše přivedlo známou herečku Jitku Sedláčkovou do stavu, kdy se rozhodla skoncovat se životem! Na posteli se uškrtila šňůrou od telefonu!

Na štěstí šlo jen o roli v monodramatu Lidský hlas, který společně s kamarádkou, zpěvačkou Dášou Zázvůrkovou znovu oživily pro divadlo. Režie se ujal mim a herec Boris Hybner. Před mnoha lety hrály tuto hru Olga Scheinpflugová nebo Jaroslava Adamová.

"Lidský hlas je výzva, je to hozená rukavice. Je to krásné, leč opravdu těžké téma. Diváci si myslí, že je to legrace, když na ně 90 minut mluvím, a povídám si do telefonu, kde fakticky nikdo na druhé straně není. Ona je to ale pořádná kláda naučit se ten text a projevit ty emoce, aby divák měl pocit, že to opravdu žiju," svěřila se VIPstory.cz Jitka Sedláčková, která hrála v mnoha televizních i filmových projektech, naposledy třeba ve filmu Fotograf.

Monodramatický příběh od Jeana Coctoaua vypráví o zoufalé ženě středních let, který se neumí vyrovnat s rozchodem a nakonec se rozhodne skoncovat se životem. A tak se sama uškrtí na telefonní šňůře. Představuje ji právě Sedláčková. Dáša Zázvůrková hraje Černého anděla, posla smrti.

"Ptali se mě, když jsem říkala, že tu hru budeme dělat, zda to bude moderní nebo historičtější. Tak jsem říkala, že klasika, protože šńůrou od mobilu bych se těžko škrtila, leda nabíječkou a to mi přišlo opravdu hodně ujeté," dodala Sedláčková.

V Divadle Kampa se na první premiéru přišly podívat takové osobnosti jako třeba Stanislav Zindulka, Petr Weigl, Josef Laufer, Kateřina Macháčková a mnozí další. Vidět Lidský hlas mohou v Divadle Kampa zájemci ještě 9. června, kdy bude druhá premiéra. Na tu se taky chystá řada známých osobností.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty