Agáta Hanychová na mikádo: Prozradila, jaká byla doma první reakce na její novou image

 Celebrity 
07. dubna 2022 11:32 / Ema Maxová
  2
📷
1 fotografie v galerii
Agáta si zkrátila vlasy, změna účesu ale prý nemá žádný hlubší význam Se svolením Agáty Hanychové
Agáta Hanychová překvapila své fanoušky, když se pochlubila novým účesem. A nejen své fanoušky, i doma byli z její razantní změny překvapení. Na sociálních sítích sklízí Hanychová za nový účes převážně pochvalu.

Říká se, že se změnou účesu přichází u žen i změna chlapa. Agáta si nyní účes změnila dost razantně  a z dlouhých napletených vlasů šla rovnou na mikádo. Ihned se vyrojily spekulace o rozchodu s pohledným doktorem. Ty ale modelka obratem vyvrátila.

Změna je život

‚‚Změna je život, pro všechny rýpaly…můžete si změnit jen vlasy, kluka si můžete nechat,’’ napsala Agáta k nejnovější fotografii na svém profilu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Agáta nosí už roky prodloužené vlasy, přestože občas s účesy experimentuje, viděli jsme ji dokonce už i v jako blondýnku, nejčastěji ji vídáme v tmavých dlouhých vlasech. Teď se influencerka rozhodla, že si užije tmavé, velmi krátké mikádo a okolí jí účes velmi schvaluje. Jako jedna z prvních okomentovala účes Agáty kamarádka Eva Decastelo. K fotce moderátorka napsala výstižný komentář ‚‚top’’ a všechny další reakce se nesou v podobném duchu. ‚‚Tady vypadáte na dvacet,’’ píše jedna z fanynek a další se hned přidávají: ‚‚Krásná změna, perfektně ostříhané vlasy.’’

A co na její účes říkali doma?

Zeptali jsme se Agáty, jak změnu vnímá ona sama a co na to říkal její přítel? ‚‚Je to změna, ale kdo ví, na jak dlouho. Možná i měsíc to vydržím’’, svěřila inStory.cz a dodala: ‚‚Doma byli překvapení, ale líbí se jim to.’’ Vypadá to, že Agáta si ani přes pochvalu fanoušků není účesem moc jistá a její dlouhé vlasy jí možná už dnes chybí. 

Velká rozhodnutí

Agáta Hanychová nejen že si ostříhala vlasy, ale před pár dny sekla také s kouřením. Důvod opět nebyl osobní, a i když se spekulovalo o modelčině těhotenství, šlo jen o nečekaný nález v prsu. 

„Opravdu nejsem těhotná, je to ze zdravotních důvodů. Byla jsem na vyšetření prsou a našli mi tam cystu. Není to nic zhoubného, ale já jsem dostala takový strach, že jsem si řekla, že kouření je nesmysl,“ svěřila se Super.cz Agáta, která podstoupila sonografické vyšetření poprvé v životě. V minulosti se Agáta pokoušela přestat s kouřením několikrát, vždy neúspěšně. Tak držíme palce, ať to tentokrát vyjde.

Zdroj: super.cz, Agáta Hanychová, Instagram Agáty Hanychové.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47