Tomáš Klus se opět pokusil být osobitý... a málem to skončilo sebevraždou moderátora!

 Celebrity 
06. dubna 2014 04:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tomáši, co sis to zase vymyslel! Foto: Ondřej Pojmon, radio City
Tomáš Klus už je nějaký čas zpátky z tropického ráje a již v Čechách řádí jako pominutý. Oblíbený český písničkář a lidský filosof přišel s jeho Cílovou skupinou zahrát do pražského rádia City. Jelikož se Tomáš cítí výjimečně, vyžádal si k tomu i speciální místo – odvysílal živě přímo ze staré zvonice pražské Jindřišské věže.

Pátek 28. března byl ten den D a patnáctá hodina byla tou hodinou H. V krásných a netradičních prostorách se nejprve rozezněla libozvučná zvonkohra, aby zahájila netradiční akustický koncert přenášený na vlnách radia. Tomáš se svoji ”Cílovkou” představil nejen starší hity, ale zejména novinky z čerstvého alba PROMĚNAMĚ a aby působil ještě upřímněji a přirozeněji, celou hodinu hrál bosý.

Moderátor pořadu Petr Slíva to neměl s chlapci Klusem a jeho parťákem Jirkou Kučerovským jednoduché. Když Tomáš prozradil, že v šedesáti chce prý zpívat Marii na kolonádě v lázních, rozhodl se Slíva pro spáchání sebevraždy skokem z Jindřišské věže. Klus mu k tomu, jak jinak, popřál příjemný let. Ale nakonec vše dobře dopadlo a šílená trojka se vrátila zpět na pevnou zem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím