Popelavá a ztrhaná tvář s tmavými kruhy pod očima! Vzhled Lukáše Vaculíka všechny vyděsil.Co vězí za jeho proměnou?

 Celebrity 
05. dubna 2014 07:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pryč jsou bicepsy, zůstala jen popelavá tvář Foto: Česká televize
Co ohrožuje zdraví Lukáše Vaculíka? Jeho vzhled děsí. Herec se ukázal na veřejnosti s bledou tváří a tmavými kruhy pod očima a nebylo možné si nevšimnout, jak Vaculík za posledních pár let neuvěřitelně sešel.

Idol dívek a žen svoji kariéru v sedmnácti letech odstartoval filmem Lásky mezi kapkami deště. Následovaly hity jako Kamarád do deště a Vítr v kapse a po Vaculíkovi fanynky šílely. Herec se na nějaký čas stáhl z filmování, aby se věnoval produkční činnosti. Na obrazovky se vrátil před sedmi lety, kdy jsme ho mohli vidět v seriálu „Proč bychom se netopili“, kde to herci ohromně slušelo a udivoval diváky svým vypracovaným tělem z posilovny.

Když se ale Vaculík objevil na veřejnosti nedávno, všem doslova spadla brada. Herec prošel neuvěřitelnou proměnou. Bicepsy byste hledali marně, pod košilí se mu rýsovala vyhublá postava, obličej měl ztrhaný a vlasy prošedivělé. Na první dobrou člověka napadne, zda je herec v pořádku a nesužují ho nějaké zdravotní problémy. Oslavil teprve 51. narozeniny, ale od hodiny by ve filmu mohl hrát dědečky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím