Sladký život českého moderátora. Nejdřív Dubaj a teď Hong Kong. A pozor, dámy, je single!

 Celebrity 
04. dubna 2014 04:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Radek Jirgl díky práci procestuje celý svět Foto: Archiv
Skoro se zdá, že český moderátor Radek Jirgl má víc práce v zahraničí, než u nás. Pro něho to však škoda určitě není. Nedávno odjel pracovně do Dubaje, kde pobýval v nejluxusnějším hotelu světa Burj Al Arab a teď úspěšně absolvoval další exotickou zakázku – golfový turnaj v Hong Kongu. Moderoval zde pro českou VIP smetánku a u této příležitosti si samo sebou vychutnal i zbývající část tamního pobytu.

Ve volném čase navštívil vzácné chrámy a zároveň využil možnost zúčastnit se zdejších náboženských rituálů. Vyzkoušel si dokonce i lov krevet a langust. Takové věci se nám v zemi české nepoštěstí. Ihned po příletu se však Jirgl musel vrátit do reálného života a spokojit se s klasickým moderováním bez moří a cizokrajné kuchyně.

Bohužel negativní stránka pracovního vytížení je ta, že Radek nemá čas takřka na nic jiného. Nyní kromě komerčních akcí moderuje například i všechny vernisáže Czech Press Photo nebo napjatě očekávanou show ve stylu Las Vegas Masters of Wonders, o které jsme vás už informovali jako první, v níž účinkují nejtalentovanější lidé naší planety a o kterou je obrovský zájem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty